fbpx

Ez most az új divat: a szabadon álló kád

A fürdőszoba berendezését mindenki másképp képzeli el: vannak, akik a modern kialakítás hívei, mások a romantikus stílust preferálják, megint mások inkább csak a praktikusságot tartják szem előtt.

Egy modern térkád azonban mindhárom elképzeléshez illik. A Homelux szabadon álló fürdőkád kínálatában pedig bárki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. De nézzük, miért olyan közkedvelt ez a kiegészítő manapság!

Mi az a szabadon álló kád?

Egy hagyományos fürdőszobában olyan káddal találkozunk, amely a falhoz van tolva – ez a praktikusság miatt van így: legtöbbször ugyanis a falba vannak építve a csaptelepek, amelyeken átfolyik a víz.

A kádak formája itt is lehet eltérő: van hosszúkás, egyenes és létezik sarokkád is, ha netán kisebb hely áll rendelkezésre, de nem szeretnénk lemondani a kényelmes fürdésről. Sőt, kapható ma már aszimmetrikus kád is arra az esetre, ha a méretek miatt egy hagyományos modell nem férne el a fürdőben.

A szabadon álló kád egy új, divatos fajtája ezeknek a szanitereknek: bár a kezdetek kezdetén csak ilyenek léteztek, az idő előrehaladtával háttérbe szorultak ezek a verziók. Napjaink lakberendezőinek hála azonban újra előtérbe kerültek ezek a típusok, sokak örömére.

A térkád ugyanis minden oldaláról megközelíthető, szabadon áll a térben, ebből kifolyólag bárhová tehető – kellő körültekintéssel, a vízelvezetés megoldásával akár egy nappaliba is.

A szabadon álló kád a modern fürdőszobák csodálatos darabja, azonban formájától függően vintage, romantikus stílusú helyiségekben is megállja a helyét. Nézzük, miért szeretik annyian!

A térkád előnyei

Az egyik legnagyobb előny pont az, hogy a kád egyik része sem érintkezik a fallal, éppen ezért kényelmesen elnyújtózhatunk benne. Ha akarjuk, mindkét kezünk szabadon lóghat a két oldalon – fejünk, lábunk is túlnyúlhat rajta.

Aki meglát egy ilyen terméket, azonnal a luxus és a kényelem szavak jutnak eszébe. A romantikus pezsgős fürdő vagy egy kényeztető wellness egyaránt összefüggésbe hozható a szabadon álló káddal.

Egy ilyen modell bárhová tehető, mi alakíthatjuk ki a környezetét. Ha szeretnénk, állíthatjuk a szoba közepére vagy egy távoli kis zugba is, ahol kényelmesen megpihenhetünk, relaxálhatunk. Ha szép kilátás nyílik a fürdőnkből a természetre, akkor kár lenne kihagyni azt a lehetőséget, hogy úgy helyezzük el a kádat, hogy fürdés közben gyönyörködhessünk az értékekben.

A modern fürdőkád ismérvei

A Homeluxnál kapható modellek alak szerint is különbözőek: vannak szépen ívelt kádak és szögletesebb kivitelben is kapható néhány. Mindegyik akrilból készült, ez a garancia arra, hogy nem sárgulnak be az idők folyamán.

Az akril egy könnyen tisztítható anyag, karcálló, ezért nem okoz gondot a szaniter karbantartása sem. Jól tartja a hőt is, így sosem kell hideg felülettel érintkeznünk, ha belépünk a kádba.

A lábakkal egyedivé tehetjük az általunk kiválasztott terméket, vannak igazán mutatós kádlábak is. Ne felejtsünk el szabadon álló csaptelepet is vásárolni egy térkád mellé, stílusban azonos modellt válasszunk!

(X) Támogatott tartalom

 

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo