fbpx

Egy sokoldalúan használható kerítésrendszer

Otthonaink kialakításakor rendszerint harmóniára törekszünk, ennek fényében összehangoljuk az épület és környezete valamennyi elemét, hogy az általunk megálmodott stílusnak mind színekben, mind formákban megfeleljenek.

A kerítések rendszerint meghatározó, látványos elemei a környezetnek, amelyek senkit nem hagynak közömbösen. Egy szépen rendben tartott, az épülethez illő kerítés irigylésre méltó, és sok munkát feltételez, hiszen a karbantartásuk jelentős idő, munka és pénz. Amennyiben nem fordítunk kellő figyelmet és nem szánunk kellő időt a karbantartásra, megbosszulja magát, hiszen az időjárás viszontagságai kikezdik, ami pedig már nemcsak a szépségét, hanem az állékonyságát is veszélyezteti.

Mindez elkerülhető, ha a korszerű alumínium kerítésrendszerek mellett teszed le a voksodat. Mutatjuk, milyen előnyeik vannak, illetve mi minden építhető még alumínium kerítés elem segítségével!

Az épület és a kerítés harmóniája

Új családi ház építése esetén, amikor nulláról indítjuk a projektet, elképzeléseink szerint alakíthatjuk mind a családi ház, mind a környezete stílusát. Ilyenkor egyszerű dolgunk van, ha össze szeretnénk hangolni a különböző elemeket, és az épület hangulatának, színvilágának figyelembevételével kiválasztani a burkolatokat, a kert különböző elemeit és nem utolsósorban a kerítéseket.

Az utcafronti szakasz gyakran díszesebb, drágább anyagokból épül, mint a szomszédos telkek határain álló oldalsó és hátsó kerítések, hiszen azok funkciója is korlátozottabb.

A szemnek megnyugtató látvány, ha a környezet egyes elemei passzolnak egymáshoz. Ebben lehetnek segítségünkre az alumíniumprofilok, amelyek felhasználásával nemcsak kerítéseket, hanem különböző kerti építményeket is emelhetünk.

A gond- és gondozásmentes kerítéseké a jövő 

Általában nem szívesen töltjük értékes időnket hosszadalmas és gyakran nehézkes karbantartási munkákkal, szívesebben hódolunk szenvedélyeinknek. Ha a Kerítés Profil gondozásmentes alumínium kerítésrendszereit választjuk, garantáltan megszabadulunk a felújítás nyűgétől.

A hagyományos kerítés-alapanyagokkal szemben ezen szerkezetek 15-20 év élettartamot garantálnak, mely alatt nem lesz szükség az újrafestésére, javítására. Az időtálló alapanyag a garancia arra, hogy a kerítésünk nem fakul ki, nem vetemedik, nem fakul és nem is korrodálódik, így fejtörést nem okoz, és költeni sem kell rá. A teraszon hátradőlve és elégedetten szemlélhetjük, ahogy a szomszéd 1-2 évente újramázolja a kerítését. 

Ahogyan Te szeretnéd

Az alu kerítésprofilokból változatos kerítéseket emelhetünk, a léceket rakhatjuk vízszintesen vagy függőlegesen, lécközökkel vagy zártan aszerint, hogy szükségét érezzük-e magánszféránk védelmének. A lécek közötti távolságot mi határozhatjuk meg attól függően, hogy szeretnénk-e betekintést és kilátást biztosítani a szomszédoknak, járókelőknek.

Variációs lehetőséget biztosítanak a több színben, és a természetesség híveinek akár famintás változatban is elérhető kerítéslécek.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo