fbpx

Díszítsd fel falaidat bohókás falmatricákkal!

A bohókás életstílus mindenkinek mást jelent. De abban egyetérthetünk, hogy aki bohó vagy bohém, az mindenképpen vidám, könnyed felfogású, laza. Általában a gyermekek még mind ezzel a jellemzővel rendelkeznek, de ha már egy felnőttre mondjuk ezt a jelzőt, sokan ferde szemmel néznek rá.

Holott felnőttkorunkra is meg kell őriznünk a bohém életstílust, és nevetve kell szembe néznünk az élet nehézségeivel. A StickMe Collection bohókás falmatricái segítenek feledtetni a mindennapi gondokat, és ismét mosolyt csalnak az arcunkra.

Különböző stílusok egy helyen

A StickMe Collection egy olyan hazai falmatrica gyártó cég, amely egyedi stílusokat valósít meg. Saját műhelyében a cég csapata maga tervezi, vágja és csomagolja a falmatricákat. Nincs megvalósíthatatlan elképzelés. A cég munkatársai még a lehetetlent is megoldják számotokra valahogy.

A StickMe Collection oldalán csoportosítva találod meg a falmatricákat, ezzel is segítve a könnyebb eligazodást, a gyors tájékozódást. Találhatsz itt állatos, geometrikus falmatricákat, de külön kategóriaként szerepelnek a fiús és a lányos matricák is. Itt lelhetsz rá erre az új csoportra, a bohókás falmatricákra.

Bohókás falmatricák

A bohó kifejezés van, akinek absztrakt alakzatokat, van, akinek kis, vidám állatokat, megint másoknak lehet, hogy geometrikus mintákat jelentenek. Ezért a StickMe Collection egy csokorba gyűjtött több különböző falmatricatípust, amelyekre ráillik a bohókás jelző.

A StickMe Collection geometrikus falmatricái között találhatsz kimondottan olyan szetteket, amelyek több különböző, egyszerű alakzatok együttesét alkotják. Ezek pl. az Apróságok falmatrica, amely megtalálható egyszínű és többszínű változatokban is vagy a kimondottan Boho Style falmatricaszettek, szintén egyszerű és többszínű változatokban.

A bohém stílusú falmatricákban az a közös, hogy több különböző alakzatot rejtnek, de ezeket bárhogy felhelyezheted a faladra. Akár egymáshoz közel, akár csak bizonyos részeket egymáshoz érintve, szabálytalan mintát kirajzolva. Nyugodtan próbálj kísérletezgetni, minden esetben különleges lesz a végeredmény!

Ha nem találod meg a számodra leginkább tetsző színkombinációt, akkor keresd a StickMe Collection munkatársait, mindenképpen segíteni fognak!

Prémium minőség elérhető áron

A falmatricák kiváló minőségű, német, matt fóliából készülnek, és a különféle szettek mind pénztárcabarát árazásúak. Fontos megemlíteni, hogy csak tiszta, porózusmentes, nem megfelelő alapozású vagy nagyon szennyezett, zsíros, olajos felületre nem tapadnak fel a matricák! Ezeken a helyeken ne használd!

Amennyiben nem szakszerűen kezelt felületre próbálod felhelyezni, a cég munkatársai nem vállalnak felelősséget a helytelen kezelésből adódó károkért! Viszont kitűnően alkalmazhatóak beltéri festett falakon.

Ha továbbra is maradt kérdésed, keresd a StickMe Collection csapatát, készséggel segítenek!

(Támogatott tartalom)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo