fbpx

Budapest egy limuzin ablakából!

Bátran kijelenthetjük, hogy a világ egyik legcsodálatosabb fővárosa a miénk. Budapest az itt élők számára is egy kis ékszerdoboz a forgatagával és a régi, historikus épületeivel. Egy limuzin ablakából kinézve egészen különleges arcát mutatja meg!

Miért pont limuzinbérlés?

Budapestet autóban, buszon, villamoson ülve is nap mint nap megcsodálhatod, már ha a forgalom és az időjárás is kegyes. De milyen érzés lehet egy limuzin hátsó ülésén pezsgőt kortyolva bámulni a gyönyörű épületeket és fényeket?

Nem kell, hogy ábránd maradjon ez a kép, hiszen manapság rendkívül egyszerű és olcsó is a limuzinbérlés. Régebben ez csak a kiváltságosoknak adatott meg, hírességek és politikusok utaztak előszeretettel limuzinban. Ma már bárki számára elérhető, aki fel szeretné dobni a városnézést.

Próbáld ki a limuzinos városnézést a PLS Partylimuzinnal, és éld át a mesés esti fényeket egy extravagáns, panorámaablakos limuzinban! Hívd meg legjobb barátaidat, kedvesedet, családodat vagy épp külföldről érkező kedves ismerősödet. Bárkivel is utazol, az életre szóló élmény garantált lesz!


Városnézés egy kis extrával

Ki-ki a maga tempójában és stílusában szeret felfedezni egy várost, de egy kényelmes, limuzinban való utazást biztosan senki sem utasítana vissza!

Gondolj bele, hogy érted jön a megbeszélt időpontra az elegáns, egyenruhás sofőr, ajtót nyit és pezsgővel szolgál. Elvisz a kedvenc látnivalóidhoz, és a te kívánságaidhoz alkalmazkodik.

Ha külföldi vendéggel utazol, kihagyhatatlan a Várkert bazár – Lánchíd – Deák tér – Andrássy út – Hősök tere kör, amiért garantáltan oda lesz! Természetesen ha saját útvonal alapján szeretnétek menni, erre is van lehetőség a limuzinbérlő cégnél előzetes megegyezés alapján.

Ha összekötnétek a kellemest a hasznossal, akár reptéri transzferre is használhatjátok a limuzint. Így a reptérről a városba indulva indulhat is a program, kipihenve az utazás fáradalmait a kényelmes üléseken.

Induljon a buli!

Természetesen nem muszáj a szolid és hagyományos városnézéshez ragaszkodni, hiszen a limuzin kialakításának köszönhetően az autóban is bulizhatsz!

A fantasztikus fény- és hangtechnikának, valamint a wifinek köszönhetően kedvenc slágereidet hallgatva és énekelve utazhatsz.

Ha pedig egy kiszemelt bár vagy bulihely a végállomás, a limuzinban eltöltve pár órát garantáltan fergeteges hangulat kerekedik. Az elképesztően menő belépőről nem is beszélve!

A külföldiek nagy kedvence a romkocsmatúra, amelyre szintén kiváló megoldást nyújthat a limuzinos fuvar. A sok séta, tömegközlekedés vagy taxi helyett a privát sofőröd vihet egyik helyről a másikra! A hajnali hazautazásról is gondoskodhatsz, egy füst alatt mindenki biztonságosan és épségben megérkezhet szálláshelyére.

A PLS Partylimuzin panorámás luxuslimuzinjai felejthetetlen, életre szóló élményt biztosítanak! Hívd össze a barátokat egy városnézésre, és induljon a nagy kaland. Már csak az a kérdés, hogy mikor indulunk?

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo