fbpx

Bérelj elektromos autókat, majd vedd meg, amelyik tetszik

Javaslom, hogy vásárlás előtt bérelj elektromos autókat, és válaszd ki, hogy melyik számodra a legjobb. Ha így teszel, akkor garantáltan jó autót fogsz vásárolni, mert lesz időd kipróbálni minden kiszemeltet.

Meglesz a lehetőséged arra, hogy ráérezz mindegyikre, hogy megtudd, melyik kényelmes, melyik kevésbé, és melyik elégíti ki legjobban az igényeid. A hab a tortán, hogy van, ahol még a bérleti díjat is beszámítják a vételárba. Lássuk, mire is gondolok!

Ennél könnyebb dolgod még soha nem volt

Ha autót szeretnél bérelni, akkor arra számos lehetőséged van már nagyon régóta. Viszont arra, hogy elektromos autók közül válogathass, hogy melyiket szeretnéd kibérelni, a közelmúltig nem sok esélyed volt. Mostanra viszont, hála a 101 EV Park bérautóinak, számos opció közül választhatsz, ha kipufogófüst-mentesen szeretnél autózni. Ennél könnyebb dolgod még soha nem volt, ha ki szeretnél próbálni egy Tesla Model 3-at vagy egy Volkswagen ID.4-et. 

Függetlenül attól, hogy mi a célod a bérléssel, kiváló lehetőség ez számodra, hogy akár órákon belül beülhess egy elektromos autóba.

Bérelj elektromos autókat, hogy könnyebben dönthess

A legjobb dolog a világon az autóbérlés, ha épp kocsit vásárolnál. Épp ezért olyan jó, hogy a 101 EV Parknak hála immár elektromos autókat is bérelhetsz kedvedre. Ezzel majd garantáltan meg tudod hozni a megfelelő döntést, ha eddig bizonytalan lettél volna. Ez nem olyan, mint az élményvezetés… Itt nem beleülsz, gyorsulsz egy-két alkalommal, majd kiszállsz. Itt valóban lesz lehetőséged megismerni, illetve kiismerni a járművet.

Ha még egyáltalán nem tudod, hogy milyen típus érdekel, akkor is óriási segítség lesz, hogy több gyártó modelljébe beülhetsz. Megismerheted a különbségeket a belső térben, letesztelheted, hogy a család hogyan fér el az egyes autókban, hogy viselkedik hosszabb távon.

Ha határozott elképzelésed van, hogy a Tesla Model 3-at szeretnéd, csak a változatok között vacillálsz, akkor is hatalmas segítség lehet. A 101 EV Parknál ugyanis van lehetőséged kipróbálni a Tesla Model 3 három különböző típusát is. Béreld ki a Standard Range+-t, a Long Range változatot és a Performance-t is 1-1 napra. Garantáltan rá fogsz jönni, hogy melyiket is szeretnéd valójában.

A legjobb ebben az egészben nem is az, hogy ha valamelyik bérelt modellt megvásárolod, akkor beszámítják a teljes bérleti díjat. Hanem az, hogy mivel ültél a kiválasztott modellekben, ezért garantáltan jó döntést fogsz hozni a vásárlásnál. Ennél biztosabb döntéselőkészítésről nem is álmodhatnál.

A kellemest a hasznossal

Nem elég, hogy kipróbálhatod álmaid elektromos autóját, még jól is fogod érezni magad közben. Ráadásul akár össze is hangolhatod az egészet egy eseménnyel is, mint pl. esküvő, céges rendezvény, szülinap, bármi. Így egyszerre tudod tesztelni az autót, és fel is tudod használni más célokra is. Például esküvői fotózás vagy menőzés a kollégák előtt.

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo