fbpx

Benzines fűkaszával minden körülmény között kényelmes a munka

Sokan vágynak kertes családi házba, viszont amikor eljön a lehetőség, megtörténik a költözés és beköszönt a fűnyírás időszaka, lehet, hogy van olyan, aki kicsit elgondolkodik, hogy jó döntést hozott-e, hiszen egy több száz nm-es kert vagy akár több ezer hektáros földterület karbantartásához kell idő és energia.Hogy gyorsan elhessegessük a negatív gondolatokat, ajánljuk a különböző kerti gépeket, melyek mindenben a segítségünkre lesznek. Sőt, ezekkel a kisgépekkel élmény lesz a kerti munka. A kert nagyságától függően választhatunk az elektromos vagy benzines fűnyírók, nagy területek esetén a fűnyíró traktorok közül, viszont a leginkább multifunkcionális és komfortos kerti eszköz a fűkasza, amely a legtöbb kerttulajdonos szívét elnyeri.

Ilyen egy jó fűkasza

A Gemini-Duo fűkasza változatos kínálatában válogathatsz az akkumulátoros, az elektromos és a benzines típusok között. Azt, hogy melyiket választod, számos szempont befolyásolja, amelyeket mérlegelni kell a vásárlást megelőzően.

Az akkumulátoros és elektromos változatok kisebb területekre és így kisebb teljesítményekkel működnek. Az elektromos típus esetében nyilvánvaló, hogy a vezetéket visszük magunkkal, így annak hossza meghatározza, hogy meddig tudunk eljutni. Amennyiben a kiskert közelében, amit rendbe szeretnénk hozni, nincsen kiépített vezetékhálózat, érdemes az akkumulátorosat beüzemelni.

De amivel semmiképpen nem nyúlunk mellé, ha nem tudjuk megítélni a kertünk lehetőségeit és korlátait, az a benzines fűkasza. A nagyobb teljesítmény segítségével mód van akár magas, buja, sűrű növényzet lenyírására is, és eljuthatunk nehezebben megközelíthető területekre is.

Miért válasszunk benzines fűkaszát?

A nagy teljesítménye ellenére nagy a mozgathatósága, rugalmasan el lehet jutni olyan területekre, ahova az elektromos fűkasza már nem ér el. Ugyanakkor a magas benzinár miatt mindenképp megfontolandó, hogy milyen esetekben alkalmazzuk.

A fentieken túl ajánlott közterületek, intézmények, nagyobb ipari területek karbantartására. Kiegészítést jelenthet egy fűnyíró mellett, de akár önmagában is nagy segítség. Kialakítása olyan fejlett, hogy könnyű a súlya, így hosszabb ideig történő használat mellett sem fájdul meg a hátunk, amennyiben szakszerűen használjuk.

Természetesen otthoni használatra is ajánlott, olyankor választhatóak a Gemini-Duo kisebb teljesítményű, így olcsóbb benzines fűkasza típusai. A gyorsan növő, buja növényzet rendszeres ápolását szakszerűen megoldja.

A legjobb márkákat érdemes választani!

Akármilyen költségszintet terveztünk is be, fontos, hogy mindig minőségi terméket vásároljunk. Lehet, hogy pillanatnyilag az ismeretlen eredetű fűkasza jobb döntésnek bizonyul, de hamarosan elő fognak bukkanni olyan hibák, amelyeket a gondos szerviz sem fog tudni orvosolni.

A Gemini-Duo kínálatában elérhető Hecht benzines fűkaszák a magas minőség mellett a maximális komfortot is biztosítják, pl. a segédkerekek által, amely nagymértékben megkönnyíti a munkát akár a hölgyek számára is.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo