fbpx

Bemutatkozik az online jogi ügyintézés

Látszik, hogy a világ egyre inkább afelé halad, hogy minél több ügyet, intéznivalót online keretekben oldjon meg. Ennek elsődleges oka maga a mai világ: az, hogy a feladat rengeteg, ugyanakkor az időnk sajnos nem lett több. Ráadásul egyre erősebben jelenik meg az az igény is, hogy időt, energiát spórolhassunk meg annak érdekében, hogy minél teljesebb, boldogabb életet élhessünk.

A KRS Ügyvédi Iroda létrehozta és szolgáltatásai között kínálja az eKRS online jogi ügyintézést, amely a fenti igények kiszolgálásán túl számos olyan helyzetre kínál megoldást, amelyben a személyes jogi tanácsadás és szolgáltatás nem vagy csak nagy nehézségek árán valósulhatna meg.

Milyen előnyökkel jár az online jogi ügyintézés?

Előfordulhatnak olyan esetek, hogy valaki egy elszigetelt kis faluban él, de végrendelkezni ő is szeretne, lehetőség szerint minél kevesebb bonyodalom árán. Lehetnek kifejezett fizikai korlátai is annak, hogy valaki eljusson személyesen az ügyvédhez, noha esetleg akár kifejezetten sürgető jogi ügyei lennének, amelyek nem tűrnek halasztást. És természetesen az is előfordulhat, hogy egyszerűen ki szeretnék használni az ügyfelek a nyugodt körülmények között történő ügyintézést, amely lehetőséget kínál arra is, hogy átgondoltan hozza meg döntéseit.

Persze ha csak időt szeretnél spórolni, akkor is tökéletes megoldást kínál az eKRS online jogi ügyintézés és az eddig bonyolult, sok vesződséggel és bosszankodással járó feladatok is könnyebbé válhatnak, mint például a munkaügyeink intézése.

Az eKRS elektronikus jogi ügyintézés kilenc különböző ügycsoportban várja az ügyfeleket, hogy külön utazgatás, időpont egyeztetés és más bonyodalmak nélkül, a lehető legegyszerűbben intézze jogi ügyeit. Mindezt ráadásul rendkívül kedvező módon kínálja ügyfelei számára.

Hogyan működik a rendszer?

Az eKRS rendszerébe történő regisztrálás után egy videós ügyfélazonosítás vár rád. Ezután nincs is más dolgod, mint kiválasztani azt az ügymenetet, amelyet szeretnél és kitölteni a szükséges adatokat. Egyes ügyek esetén nem nélkülözhető az ügyvédi jelenlét, a tanúk nyilatkoztatása és a személyes aláírás, de azon ügyfelek számára, akik az eKRS-t választják, lehetőség van ezt is online elvégezni.

Nagyon fontos, hogy a folyamat végén hivatalos és érvényes dokumentumok születnek, amelyek ráadásul a későbbiekben bármikor hozzáférhetőek és letölthetőek maradnak a regisztrált profilon keresztül.

Milyen ügymenetek érhetők el online?

A szolgáltatás keretében cégügyek, cégoptimalizáló csomag, cégmentő csomag, ingatlanügyletekkel kapcsolatos dokumentumok, home office-szal kapcsolatos rendelkezések, magánszemélyi önrendelkezések, köztük az előzetes egészségügyi nyilatkozat, valamint a végrendelet is elérhető. Az elektronikus jogi ügyintézés keretében kölcsönszerződésre, fizetési felszólításra, követeléskezelésre is lehetőség van, de a munkaügyeket is intézheted ezen keresztül. Ismerkedj meg te is a szolgáltatásokkal!

Ne feledd, az ügyintézés teljesen hivatalos, a dokumentumokat akár letétbe is helyezheted és ügyvédi ellenjegyzésre is lehetőség van.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo