fbpx

Babahinta, a minőségi pihenés és szórakozás eszköze!

A babahinta, vagy ahogy sokan nevezik, bölcsőhinta, a baba 3 éves koráig, de legfeljebb 20 kg-os súlyig használható. A TÜV Rheinland vizsgálati jegyzőkönyve alapján a babahinták teherbírása 200 kg.

Ez a kiegészítő amellett, hogy stílusos és modern megjelenésű, természetes alapanyagokból és textilekből készül, hogy a baba az első pillanattól a legjobbat kapja. Kialakításának és tervezésének köszönhetően a hinta használható bölcső, ülő- és rugós hintaként is, attól függően, hogy gyermekünk éppen mire vágyik.

Mert hintázni jó

Hintázni nemcsak a gyerekek, de már az egészen kicsi babák is szeretnek. Ennek magyarázata a hinta ritmusosságában rejlik. A mozgásnak ezen fajtája oldja a feszültséget, nyugtat, emellett fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességet. Erősödik tőle a két agyfélteke közötti kapcsolat, és pozitívan hat a gondolkodásra. Illetve az édesanyának is nagy segítség, hogy nem kézben kell órákon át ringatni egy pocakfájós babát, hanem együtt pihenhet a kicsivel.

Csodákra képes

A Babaágynemű bolt webáruházban kapható babahinta, mint tudjuk, nagy segítség a baba pihenésében és remek szórakozás, azonban emellett ismertek a fejlesztő és jótékony hatásai is. Koraszülött babák esetében elősegíti a súlygyarapodást és hozzájárul a gyors fejlődéshez. Erősíti a kezeket és lábakat, valamint nagy szerepe lehet a nagymozgások beindításában. Hozzájárul a baba jobb közérzetéhez a has- és fogfájós időszakban, nyugtató és pihentető számára.

Amennyiben más fejlesztő és szórakoztató terméket is keresel babád, gyermeked részére, akkor mindenképp ajánlom figyelmedbe a Babaágynemű bolt webáruház kínálatát.

Kiegészítők

A babahinták mellé mindenképpen érdemes egyéb kiegészítőket is megvásárolni. Az egyik ilyen a hintarugó, melynek segítségével a kisbabák könnyebben álomba szenderülnek, köszönhetően az így alkalmazható finom ringatómozgásnak. A nagyobbak ülő helyzetben – lábukat a két lyukon kidugva – fejleszthetik izomzatukat, emellett remek szórakozást nyújt a hinta rugózása, amit ők szabályoznak.

Ha már a kiegészítőkről esett szó, akkor muszáj megemlíteni a hintapárnákat is, amiket tartalmaznak a hinták, de lehetőség van plusz párnák vásárlására is. Ezek segítségével egyedibb, új megjelenést biztosíthatunk hintánknak, valamint helyettesíthetjük a meglévőket a mosás, tisztítás alkalmával. A textíliák mintázatának csak a képzelet szabhat határt. 

A kialakításának köszönhetően több módon is rögzíthető, amennyiben nem szeretnénk szétfúrni a plafont. Ha nagy területünk van az adott helyiségben, akkor hozzá tartozó állványra is tehetjük a kiegészítőt. A babahinta egy olyan tökéletes felszerelés, ami biztosan nem okoz csalódást.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo