fbpx

Az egyszerű díszítőszalagoktól a csillogó díszekig

Vagyunk néhányan, akik szeretik az évszaknak megfelelő dekorációval ellátni az otthonukat. Legyen szó bármilyen szezonról, nagyon fontos, hogy a lakás belső terében egy-egy jól elhelyezett dekorációs elem hívja fel magára a figyelmet. Egyszerű, de nagyszerű hatást érhetünk el a dekorszalagok használatával.

Bármilyen évszak

Az új év beköszönte után nem kell túl sokat várnunk, és el is érkezik a húsvét. Ha dekorációról van szó, ebben a kora tavaszi pezsgésben a fantáziánk nem ismer határt. A kiscsibéktől kezdve a bárányokon át a nyuszikig mindenféle dekorelem fellelhető a boltok polcain. Rengeteg kézműves készít szebbnél szebb ajtódíszeket vagy asztaldíszeket, melyek átadják a tavasz igazi hangulatát. Színpompás díszek sorakoznak a lakás legkülönbözőbb pontjain és csempésznek egy kis életet a rideg tél helyébe.

Már a húsvéti édességek önmagukban is képesek dekorációs célt szolgálni, így garantáltan mindenki otthonába beszökik egy rövid időre ez a pajkos, szerethető hangulat.

Később az idő haladtával beköszönt az igazi forró nyár. A nyár vibráló hangulatával harmonizáló dekorációk és díszítő szalagok tárháza érhető el a Valex Decor Kft kínálatában. Ezek a csodálatos kiegészítők önmagukban is látványos hatást keltenek.

A dekorimádók kánaánja a karácsony. Ez az a szezon, amikor a képzeletnek abszolút semmi nem szab határt. A hóembertől a rénszarvasos szobrocskákig minden fellelhető a környezetünkben.

Díszítőszalagok a minimalista stílus kedvelőinek

Előfordul, hogy a helyszín, amit átvarázsolnánk, a modern, letisztult stílusnak felel meg. A vendéglátóhelyek gyakran választják az egyszerűbb környezetet, hiszen ez bármilyen alkalomhoz hozzáilleszthető. Bizonyos üzletek is inkább a korszerű, egyszerűbb dizájn mellett teszik le a voksukat, és jó néhányan az otthonukban is az feltűnés nélküli, klasszikus vonalat képviselik. Ezekben az esetekben egyáltalán nem indokolt látványos dekorációs elemeket elhelyezni a térben. A stílushoz illő minimalista díszítéssel viszont különleges hangulatot csempészhetünk ezekre a helyekre.

Tökéletesen alkalmasak erre a célra a különböző díszítőszalagok. A természetbarát juta szalag pedig azoknak is megfelelő dekorációs eszköz, akik szem előtt tartják a környezet védelmét. Növényi eredetű, a juta növény háncsrostjaiból készül. A juta szalag többféle színben elérhető, így biztosan mindenki megtalálja a környezetéhez legjobban illő variációt.

A dekoráció te magad vagy

Összességében tehát nincsen egy meghatározott irány a dekorációt illetően. Vannak, akik az egyszerűbb kifinomultabb vonalat képviselik, és vannak, akiknek a rengeteg apró kiegészítő ad valamilyen extra pozitív élményt. Az, hogy miként dekoráljuk a környezetünket, valamilyen szinten a személyiségünk kivetülése. Ha nem tudunk dönteni a díszítést illetően, az egyszerű díszítőszalagokkal garantáltan nem lőhetünk mellé.

(Támogatott tartalom)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo