fbpx

Az asztali nagyító felhasználása kézműveskedéseknél

Még emlékszünk talán azokra az időkre, amikor nagyszüleink nagyítóval kerestek meg valamit, amit leejtettek, vagy nagyítóval olvastak, varrtak, ha épp nem volt kéznél az olvasószemüveg. Napjainkra kiveszett a nagyító használata a háztartásokban, már csak gyárakban fordul elő nagyobb mennyiségben, ahol segíti a rendszeres munkát.
Holott egy asztali nagyító nagyon jól tudni jönni bizonyos tevékenységeknél, amelyekre nem is gondolnánk hirtelen. Ilyenek pl. a kreatív foglalkozások, amikor olyan eszközökkel dolgozunk, amelyekhez nem árt, ha van egy kis segítség a méretet illetően.

Asztali nagyító LED világítással

Az asztali nagyító önmagában is egy okos találmány, hát még, ha egy világítás is hozzá van építve! A hagyományos égőket már felváltották a LED-es izzók, így nem kérdéses, hogy az asztali nagyítóba beleépített izzó is LED-es. A nagyító stabilan áll egy állványon, és a megvilágítást 2 LED biztosítja.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház számtalan kreatív ötlettel lepi meg az oldalára betérő látogatókat. Olyan újdonságnak számító kézműves technikákat lehet a segítségével megismerni és begyakorolni, mint pl. a gyémántszemes kirakózás vagy a karcképkészítés. De megismerkedhetünk különböző számfestő technikákkal és egyéb elfoglaltságokkal is, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de lenyugtatnak is egyidejűleg.

Nem kérdés, hogy egy gyémántszemes kirakókészlet elrendezgetéséhez mennyire jól jön, ha az adott felület ki van nagyítva, és jobban látjuk, melyik pontra milyen kövecskét tegyünk. A LED-es megvilágítás pedig nagyon hasznos a hosszú téli estéken, amikor már rövidek a nappalok.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház kiegészítőinek sorában találjuk meg az asztali nagyítót is, amely nagy segítség, amikor mindkét kezünk foglalt. Ráadásul nem kell külön világítást kapcsolnunk, így még spórolunk is a beépített LED-es izzóval.

Gyémántszemes kirakózás minden napszakban

Nem kell már arra várnunk, hogy süssön a nap, vagy felkapcsoljunk egyszerre több lámpát is a megfelelő fény eléréséhez. Ha ezt az asztali nagyítót használjuk, akár gyenge megvilágítás mellett is kreatívkodhatunk. A gyémántszemes kirakókészletek nagyon sokféle színű, apró, csillogó kövecskékből állnak, így jól fog jönni, ha kicsit nagyobbnak látjuk ezeket a pici alkatrészeket.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház számfestő készleteinél is nagy segítségünkre lehet, ugyanis ezeknél az alkotásoknál minden elő van rajzolva, sok-sok vonallal. A másik nehézséget a számok elolvasása okozhatja. Ugyanis az előre megrajzolt képen minden vonalhoz egy-egy szám társul, melyek egy bonyolultabb kép esetében szintén lehetnek apróbbak.

Egy gyermeki szem még biztosan jól látja ezeket, de idősebb korban előfordulhat, hogy a hármas szám összegabalyodik a nyolcassal vagy fordítva, így még a szemüveg mellé is jól jön ez a plusz nagyítási lehetőség.

Otthonunk részévé válik

 Ha egyszer igénybe vesszük egy ilyen asztali nagyító áldásos támogatását, egy idő után már más tevékenységeinkhez is használni fogjuk. Ha tetszik ez a segédeszköz, akkor nézz bátran körül az Alkoss Otthon további kiegészítőinél!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo