fbpx

Ami a szemnek láthatatlan, az is fontos!

Amikor úgy döntünk, hogy felújítjuk a fürdőszobánkat, akkor egy sok munkával, sok pénz- és időráfordítással járó projektbe csapunk, amelyet valamilyen furcsa okból kifolyólag még várunk is.

Csempék, járólapok, kádak, zuhanytálcák, zuhanyfülkék, WC-elemek, csaptelepek forgalmazásával foglalkozó oldalak böngészésével töltjük a szabadidőnk nagy részét. Lakberendező magazinok tucatjai hevernek az ágyunk mellett, és lapozgatjuk őket bőszen, tervezve a jövőbeni fürdőnket.

A Szaniter Online.hu csapata viszont tudja, hogy ez csak a jéghegy csúcsa!

Mi van a felszín alatt?

A fentebb felsoroltak azok, melyeket az avatatlan szemek is látják. Amit akkor látunk, amikor belépünk egy fürdőszobába vagy egy mellékhelyiségbe. Melyekben gyönyörködünk minden reggel és este, amikor tisztálkodunk, készülünk az előttünk álló napra, vagy épp ellazulunk egy nehéz nap után.

De hogy ezt zavartalanul tehessük meg, ahhoz bizony kellenek azok a részek is, amelyeket nem látunk, és csak a szakavatott emberek ismerik az igazi jelentőségüket.

Hisz mit kezdünk egy olyan WC-tartállyal, ami mindig folyat? Vagy egy olyan mosdóval, ahol állandóan csöpög a víz, ne adj isten elárasztja az egész fürdőszobát?

Hogy ez ne történjen meg, szakemberek gondos szemekkel összeválogatták azokat a falon belüli elemeket, amelyek a szaniterek zavartalan működéséhez elengedhetetlenül fontosak.


Miért fontos jól választani?

Mert ha egyszer rosszul választasz, az simán csak anyagilag veszteséges. De ha kétszer vagy annál többször, akkor bizony a pénztárcád és az életed is nagyon meg fogja sínyleni ezeket a rossz döntéseket.

El bírod képzelni, mivel járhat egymás után négyszer szétbombázni egy fürdőszobát?

Hogy ez csak a fantázia torz szüleménye maradjon, érdemes a megfelelő helyről, szakemberek bevonásával kiválasztani a számunkra szükséges beépíthető WC-tartályt, bidé, vizelde és mosdó szerelőkereteket.

Ha jól akarsz dönteni, a SzaniterOnline.hu-tól szerzed be az elemeket!

A láthatatlan támogatás

Sokszor az apró, szinte észrevétlenül működő dolgokat hajlamosak vagyunk magától értetődőnek venni, és bele sem gondolunk, hogy milyen fontos láncszemei is a nagy egésznek.

Ha pedig még szem előtt sincsenek, még kevesebb figyelmet szentelünk nekik.

Tapasztalt házfelújítók és okos tapasztalatlanok azonban tudják, hogy minden titok az apróságokban rejlik, és úgy, ahogy az emberek esetében, úgy a szanitereknél is igaz: fontosabb az, ami bent van, mint ami kint.

Ezt figyelembe véve tervezgesd hát az új fürdőszobád és az új mellékhelyiséged. Nem születnek erről hosszú és esztétikus interjúk magazinokban, nem készülnek csábító fotók falon belüli elemről, de ha hallgatsz a szakértelemmel bíró emberekre, nem dőlsz be ennek a látszólagos jelentéktelenségnek!

Olvass utána, beszélj szakemberekkel, és dönts a véleményüket figyelembe véve!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo