fbpx

A technikai pólók előnyei

Sportoláshoz megfelelő ruházatra is szükség van, mivel nagymértékben hozzájárul a teljesítményhez és a kényelemhez. A technikai pólók tökéletes választásnak bizonyulnak. Most megtudhatod, hogy milyen előnyei vannak.

A megfelelő teljesítmény eléréséhez olyan részletekre is figyelni kell, mint a ruházat. A StreetSportnál a férfi technikai pólók mellett nőknek és gyereknek készített változatokat is találsz, érdemes megnézni a választékot. Az egész család beszerezheti egy helyen a sportoláshoz szükséges ruhadarabokat és kiegészítőket.

Milyen előnyei vannak a technikai pólónak?

A technikai póló kényelmes viseletet biztosít sportolás közben is. Nem irritálja a bőrt, puha érzetet nyújt, és nem akadályozza a szabad mozgást. Nem gátolja a teljesítményt, és gyorsan szárad. A speciális anyaghasználatnak köszönhetően jól szellőzik, miközben elvezeti az izzadságot.

Továbbá tökéletesen illeszkedik a test vonalához a rugalmasságának köszönhetően, és biztosítja a nedvességmentes sportolás élményét. Pehely könnyű a súlya, ezáltal légies viseletet biztosít. Minden helyzetben ideális választás a technikai póló, legyen szó futásról, konditermi edzésről, túrázásról vagy éppen csoportos óráról.

A választás során érdemes körültekintőnek lenni

Többnyire gyorsan száradó poliészter anyagból készülnek. Nemcsak a gyors száradás az előnyük, hanem a gyűrődésállóság és a szellőzés is. Ez az anyag a színét jól tartja, nem halványodik, és a mosás során nem zsugorodik össze. Minél vékonyabb szálakból készül a póló, annál finomabb a tapintása és lágyabb az esése. A piacon sok-sok olyan márka található, amelyek gyártanak technikai ruházatot. Az árak széles spektrumával lehet találkozni.

A választás során azonban érdemes körültekintőnek lenni, és kerülni a silány darabokat. Olyan márka mellett kell dönteni, amely garantálja a kiváló anyaghasználatot és a megbízható gyártási technológiát. Ilyen például a StreetSport által forgalmazott Regatta és Dare2b márkák, melynek a termékei minden fontos kritériumnak megfelelnek.

A technikai ruházat tisztítása

A megfelelő tisztításra minden technikai ruházat esetében kiemelt figyelmet kell fordítani, hiszen csak így érhető el, hogy az anyag ne veszítsen a speciális tulajdonságaiból. Természetesen ez nem nehéz feladat, csak néhány alapszabályra kell figyelni. Mindenképpen meg kell nézni az adott ruhadarab címkéjét és követni kell a rajta szereplő utasításokat.

Az első használat előtt minden esetben ki kell mosni a technikai pólót, hogy a gyártás során keletkezett szennyeződés ne legyen jelen az anyagon. Ha erre nem kerül sor, akkor könnyen előfordulhat, hogy a szennyeződés allergiás reakciót vált ki.

Továbbá fontos, hogy az izzadás intenzitásától függően legfeljebb két használatot követően ki kell mosni a ruhadarabot. Ez az anyag legfeljebb 30 fokon, kímélő programmal tisztítható. Kímélő mosószer használható, de öblítő nem. A centrifugálás pedig a legalacsonyabb fordulatszámon történjen.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo