fbpx

A kombinált hűtőszekrények előnyei

Ma már teljesen megszokott, hogy a hűtőszekrényhez fagyasztórész is jár, bár aki nagyobb háztartást vezet, az gyakran külön fagyasztóládát is vásárol. Egy átlagos család esetében azonban a kombinált hűtők lesznek azok, amelyek a legnagyobb haszonnal járnak, mivel energiatakarékos megoldásról van szó.

Kimondottan jók e szempontból a Liebherr hűtőszekrények, amelyek többféle változatban is kaphatók. Nézzük, hogyan működnek!

Külön hűtő és fagyasztó

A kombinált hűtőszekrények kétajtósak, egy hűtő- és egy fagyasztórészből állnak. Vannak olyan modellek, ahol alul van a fridzsider, míg más esetben felül találjuk ezt a kiegészítőt. Igényeinkhez mérten válogathatunk a készülékek közül a premiumshop24.hu webáruházban.

A Liebherr hűtők fagyasztórekesze NoFrost vagy SmartFrost funkcióval működik. Mit jelent ez? Mindkét változatnál garantált, hogy nem lesz jegesedés odabent, sőt, a NoFrost esetében a leolvasztással sem kell bajlódnunk. A SmartFrost funkcióval ellátott hűtőkben a behelyezett élelmiszer azonnal lehűl, tovább megmarad így a frissessége.

DuoCooling is van. Mit jelent ez? Nos, ezek a Liebherr hűtők két hűtőkörrel rendelkeznek, ennek köszönhetően nem történik levegőcsere a két rész között. Ez egy nagyon praktikus funkció, amellyel szintén sokat spórolhatunk.

Hasznos extrák a kombinált Liebherr hűtők esetében

Ismerjük meg a többi hasznos funkciót is! Mindenekelőtt a BioFresh technológiáról kell szót ejtenünk. Ez lehetővé teszi, hogy a hűtő alsó rekeszében tárolt zöldségek, gyümölcsök ne fonnyadjanak el idő előtt, vitamintartalmukat minél tovább megőrizzék.

A BioFresh rekeszekben ideális hőmérséklet és páratartalom uralkodik, így tehát nem száradnak ki az ide betett élelmiszerek. Kevesebbszer kell bevásárolni, az ételkészítés hozzávalói sokkal tovább tárolhatók, mint egy átlagos hűtő esetében.

A VarioSpace is igen sok esetben elérhető plusz a fagyasztórészben. A dobozok közötti üveglap kivehető, így sokkal nagyobb hely áll rendelkezésre a tároláshoz. Akár egy emeletes jégkrémtortát is elhelyezhetünk a fagyóban a szülinapi bulira készülve: lesz elég hely a tároláshoz.

Okosotthonos megoldás

Nagy előnye a minőségi kombinált hűtőknek, hogy okosotthon rendszerbe is integrálhatók. A SmartDevice box segítségével percek alatt beállíthatóak a paraméterek, az applikációval a készüléket akár a távolból is irányíthatjuk. Nem mellesleg minden Liebherr hűtő energiatakarékos, nem egy az A osztályba kapott besorolást.

A sok-sok hasznos funkció mellett még az is kiemelendő, hogy valamennyi készülék dizájnos, modern hatást kelt. A belsőben találkozhatunk LED-világítással is, ami szintén exkluzívvá teszi a háztartási gép megjelenését.

A fent említett webáruházban számos modell megtalálható, az áruháznak bemutatóterme is van Budapesten, ide is el lehet látogatni.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo