fbpx

3+1 érv a felújított telefonok mellett – bringásoknak is

Akár országúton, akár városban vagy terepen biciklizel, a megfelelő útvonalak megtalálásához elengedhetetlen egy mobiltelefon, ami a legszorultabb helyzetekből is kihúzhat. Mielőtt azonban új telefon vásárlásába vágnád a fejszéd és egy menő bringa árát költenéd egy új telefonra, mutatunk egy alternatívát, amivel még környezetkímélőbb és tudatosabb lehetsz! A Rejoy.hu már Magyarországon is elérhető és kész meghódítani a javított mobilok piacát!

Adásvétel csupán néhány kattintással

Ha két tekerés között alig van némi időd más dolgokkal is foglalkozni, viszont van egy már nem használt, de jó állapotú telefonod, amit továbbadnál, esetleg új telefont keresel, lehetőleg másodkézből, akkor a Rejoy.hu-t neked találták ki!

A Rejoy.hu-n keresztül a telefonok adásvétele az otthonodból elvégezhető és csupán néhány kattintás után nincs is más dolgod, mint várni a futárt, aki felveszi vagy átadja a készüléket. A gyors és egyszerű folyamatnak köszönhetően Apple telefonok vagy Android készülékek akár néhány nap alatt is gazdát cserélhetnek anélkül, hogy felesleges köröket kéne eladóként és vásárlóként is megtenni.

Javított mobilok megbízható forrásból

Vettél már használt biciklit? Miért ne vehetnél használt mobilt is?! A Rejoy.hu alapítói is nagyon jól tudják, hogy egy second hand kerékpáron könnyebb észrevenni a hibákat, mint egy mobilban. Éppen ezért kialakítottak egy szigorú ellenőrzési folyamatot, amit minden készüléken elvégeznek, hogy ne cserélhessenek gazdát rejtett hibás készülékek.

A Rejoy.hu-hoz bekerülő készülékeken egy többlépcsős, külső és belső ellenőrzést végeznek, amely során átvizsgálják a telefon hardverét és szoftverét, a hangszórókat, a mikrofonokat, a kamerákat, a gombokat és az akkumulátort is. A vizsgálatot követően pedig elvégzik a javításokat is, amennyiben szükség van rá. Az így felújított telefonok az eredeti állapotukhoz képest akár 85-90%-os állapotban is várhatják új tulajdonosukat.

Így szinte biztos lehetsz benne, hogy a felújított iPhone telefonok vagy Android készülékek nem fognak cserbenhagyni sem a Mecsek ismeretlen tájain, sem a nagyvárosi cruiseolás közben.

Garanciális használt Apple

A Rejoy.hu-nak hála már használt telefon vásárlásnál sem kell lemondani a biztonságot jelentő garanciáról! A cég alapítói is nagyon jól tudják, hogy mekkora rizikó garancia nélkül használt elektronikai cikket vásárolni, ezért minden, az oldalról vásárolt készülékre érvényes a 12 hónapos javítási garancia.

A jótálláson túl pedig az online vásárlásokra jellemző 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalják arra az esetre, ha mégsem felelne meg a megvásárolt készülék az ízlésednek. És ez még nem minden! Az anyagi szempontokat is igyekeznek szem előtt tartani, ezért részletfizetésre is van lehetőség, amennyiben túl nagy kiadást jelent a telefon egyösszegű kifizetése.

+1 Környezetbarát megoldás

A kerékpározás az egyik legkörnyezettudatosabb közlekedési forma, aminek köszönhetően évi akár több ezer tonna CO2 kibocsátást is megspórolhatsz. Ha azonban még van energiád egy kis lépéssel tovább menni, érdemes megfontolni egy használt telefon vásárlását is.

Kevesen tudják, hogy az okostelefon gyártás a világ egy legszennyezőbb iparága. A gyártás során a földön véges számban megtalálható nyersanyagot bányásznak ki, amit aztán hatalmas gyárakba szállítanak több ezer kilométeren keresztül, hogy végül a felhasználóhoz kerülhessen, aki idővel megunja, kidobja és a lassan bomlásnak induló készülékekből végül szennyező anyagok jussanak vissza az élővilágba. Nem hangzik túl jó, igaz?

És ha ez még mindig nem lenne elég érv, a felújított Apple telefonok és Android készülékek igazán pénztárcabarát megoldást is jelentenek, hiszen a bolti árakhoz képest akár 40%-kal olcsóbban is megvásárolhatók a Rejoy.hu-n keresztül.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo