fbpx

Stucnik és lakatok: 73 termék bemutatója – előzetes

Ezúttal két olyan körkép összeállítására vállalkoztunk, melyek már régen szerepeltek nálunk: kormányszárakat mutatunk be szinte az összes szakágból, és kerékpárzárakat a legkülönfélébb biztonsági fokozattal. Ezúttal talán senkinek sem marad hiányérzete: sikerült mindkét termékcsoportból bemutatni szinte az összes idehaza elérhető márkát.

Korkepek_1

A pár ezer forintos strapabíró kormányszáraktól indulva egészen a félszázezer forintos full karbon darabokig lesz itt minden. Helyet kap néhány különlegesség is: állítható szögű darabok akár hagyományos, menetes villanyakakhoz, vagy a duplavállas telókra csavarozható integrált típusok.

Korkepek_2

Minden szakág képviselője megkaphatja ebben a cikkben a magáét, például akár személyes kedvencemet, a képen látható „gömbfejű” országúti darabot.

Korkepek_3

Persze hiába áldozunk jelentős összegeket egy-egy alkatrészre, ha a nem megfelelő kerékpárzár kiválasztása miatt egyszer csak hűlt helye lesz a bringánknak. Hogy ez ne történhessen meg, ebben kíván segíteni kerékpárzár körképünk.

Korkepek_4

Az 54 stucni és 19 kerékpárzár körképe Lcs jóvoltából magazinunk nemsokára megjelenő 2009. november-decemberi 100. jubileumi számában lesz olvasható.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo