fbpx

Port.hu Bringaexpo március 1-jétől, 60 kiállító 6500 négyzetméteren

Új kiállítók, új márkák, kipróbálható elektromos és különleges kerékpárok! Az itthon elérhető teljes bringás paletta megtekinthető az ötödik, jubileumi PORT.hu kerékpáros kiállításon. 6500 négyzetméteren, mintegy 60 kiállító várja az érdeklődőket, március 1-4. között 10’00-18’00 óráig a Hungexpo B pavilonjában.

A sok színes és érdekes bringán és kiegészítőn túl a hazai kerékpáros rendezvények és turisztikai régiók is megjelennek ajánlataikkal. A kiállítók és a kiállított márkák listája, valamint a részletes standbeosztás megtekinthető a rendezvény honlapján a www.bringa.hu/expo oldalon.

Fotó: Vanik Zoltán

A látogatók részére ingyenes és őrzött ruhatár üzemel a B pavilonban, illetve a 200 „férőhelyes” MOL Bringapont kerékpártároló várja a drótszamárral érkezőket a Hungexpo I-es főkapuja mellett.

A látogatók részére egy nagyméretű tesztpálya is üzemel a B pavilonban, melyen elektromos rásegítésű és egyéb különleges (fekvő, összecsukható) kerékpárokat lehet kipróbálni, a Velencei-tó makettja körül tekerve. Aki szeretné megmutatni erejét, a színpadon felállított Sprint&Roll versenyben mérheti össze tudását, ahol a cél, adott táv legrövidebb időn belüli teljesítése lesz a fixen felállított görgőkön. A jubileumi, ötödik PORT.hu Bringaexpo programját további kerékpáros nyereményjátékok és túrabeszámolók is színesítik.

A hétvégi napokon a belépőjegy mellé idén is megkapják a vendégek a PORT.hu Bringaexpo különszámot, a 64 oldalas kiadvány a kerékpáros világ színes hírein túl, hazai bringás túraajánlatokat, hasznos tanácsokat, tippeket és technikai érdekességeket is tartalmaz.
A nyitónap az előzetesen regisztráló iskolai osztályok ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást. Számukra bővebb információ a www.bringa.hu/iskolak oldalon érhető el.

Érdemes az interneten, elővételben megvenni a jegyet, ezzel kedvezményes áron juthatsz a belépőhöz, mely a PORT.hu Bringaexpoval azonos időben lévő kiállításokra (Utazás, Boat-Show, Karaván) is érvényes. Előzetes jegyvásárlás itt: www.bringa.hu/expojegy

UTAZÁS KIÁLLÍTÁS AZ OLIMPIA ÉVÉBEN

Harmincötödik alkalommal nyílik meg március 1-jén a Budapesti Vásárközpontban az UTAZÁS kiállítás, s azzal együtt a BUDAPEST BOAT SHOW és KARAVÁN SZALON, melyeken 22 ország több mint 465 kiállítója várja a szakmát és a nagyközönséget.

MOB – A Magyar Olimpiai Bizottság partnerségének köszönhetően megvalósulhat több mint 30 sportág bemutatkozása, 150-nél is több sportoló részvételével, köztük mintegy 90 olimpikonnal, akik küzdőtereken bemutatókkal, játékokkal, vetélkedőkkel ismertetik meg saját sportágukat, lehetőséget biztosítva, hogy az érdeklődők maguk is kipróbálják a sportágakat.

Az Olimpiai Pavilon – a HUNGEXPO „F” pavilonja – fővédnöke Borkai Zsolt olimpiai bajnok, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, védnökei Czene Attila, olimpiai bajnok és sportért felelős államtitkár, valamint Dr. Gémesi György a Nemzeti Sportszövetség elnöke.

Nyitvatartás:
Időpont: 2012. március 1-4. (csütörtöktől vasárnapig)

Nyitva tartás:
csütörtök: 10.00-18.00
péntektől vasárnapig: 10.00-18.00

Belépőjegy árak:
Napijegy:
– helyszínen: 2000 Ft
– online elővételben: 1600 Ft

Kedvezményes jegy: 1400 Ft
A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával, továbbá Hungary Carddal.

Családi jegy: 4000 Ft
Két felnőtt és három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

Csoportos diákjegy: 1000 Ft/fő (csak péntektől vasárnapig!)
A min. 15 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával, ez esetben 2 fő kísérőtanár részére díjmentes a belépés.

6 éven aluliak számára ingyenes!

A belépőjegyekkel valamennyi egyidejű rendezvény megtekinthető.

Budapest X. kerületének lakói valamennyi belépőjegy típus esetén 25% kedvezményben részesülnek helyszíni jegyvásárlás esetén. A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.

Belépőjegy üdülési csekk ellenében is váltható az I-es és III-as Fogadócsarnokban!

A Volánbusz Zrt. belföldi járatain és a MÁV-Start Zrt. vonatain 50%-os menettérti kedvezménnyel utazhatnak a vásárra látogatók. Péntektől vasárnapig bizonyos vonatok Kőbánya felső állomáson is megállnak.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo