fbpx

Zefal K-Traz M10 láncos kerékpár lakat

Kedvező áron vásárolhatjuk meg a Zefal K-Traz M10 láncos kerékpár lakatot, amit alacsony biztonsági kockázatú helyzetekre tervezett a gyártó. A 8 mm-es, edzett, acél láncszemei jól ötvözik az alacsony súlyt a megfelelő erősséggel melynek köszönhetően könnyen szállítható, de a tolvajoknak már komolyabb szerszámmal kell felfegyverkezniük, ha el szeretnénk vinni a bringánkat.

A láncos kerékpár lakat örök sláger marad, kedvező ár mellett nyújt védelmet kerékpárunknak, és ha nem brutál vastag szemekből épül fel akkor a szállításával sincs nagy probléma. A Zefal K-Traz M10 is ilyen elvek mentén készült, a gyártó egy olyan lakatot álmodott meg, ami a középút a nagyon durva védelem és a szállíthatóság praktikusság között. A 8 mm-es, edzett acél láncszemek már kellő védelmet biztosítanak, de a tömegük még mindig a felhasználóbarát kategóriába esik és emellett könnye össze tudjuk hajtani és akár a táskánkba be tudjuk tenni vagy a váz valamelyik csövére rá tudjuk tekerni. A láncszemeken természetesen szövet burkolat található, ami megvédi a vázunk festését a nem kívánt karcoktól, sérülésektől.

Maga a zárszerkezet is erős, a Zefal egy U formájú lakatot tervezett be a láncszemek közé, ami a “Z safe” technológiának köszönhetően ellenáll a támadásoknak. Két kulcs jár a lakathoz, ami biztonságot jelent, ha esetleg elvesztenénk az egyiket.

A Zefal K-Traz M10 jó választás alacsony biztonsági kockázatú helyekre, amikor nem hagyjuk ott valahol egész napra a kerékpárunkat vagy alacsonyabb értékű kerékpárokhoz is optimális védelmi eszköz.

Ajánlott fogyasztói ár: 12 690 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások