fbpx

OnGuard Neon U-lakat

Az OnGuard U-lakatok a kedvező áruk mellett kifejezetten jó minőséget képviselnek, gond nélkül felveszik a versenyt más gyártók kétszer ennyibe kerülő modelljeivel, ezek közül a Neon U-lakat sem kivétel, aminél meglepően jó védelmet kapunk 10ezer forint alatti árért cserébe.

Azok, akik modern kerékpártárolókhoz zárják le a bringáikat többnyire az U-lakatokra esküsznek, ugyanis a vékonyabb csövekre könnyű rátenni ezeket a lakatokat és a minőségi a védelemben is jól szerepelnek, az OnGuard Neon is ezek közé tartozik, ami ráadásul az ismert márkák között az alacsony árával kiemelkedik a többi lakat közül. A Neon szárai 13 mm-es vastag, edzett acélból készültek, amik jól ellenállnak a támadásnak, az alacsony-közepes kockázattal rendelkező helyekre ajánlják a nemzetközi szakértők ezt a lakatot. A 230 mm x 115 mm méretének köszönhetően a vékonyabb és közepesen vastag tárgyakhoz hozzázárható vele a kerékpár.

 

Az Onguard Neonhoz egy 120 cm-es acélsodrony is tartozik két hurokkal a végén, amiket a lakat szárára tudunk rögzíteni, mellyel hozzá tudjuk zárni a kerékpár kerekeit a lakathoz. Bár az acélsodrony túl nagy problémát nem jelent a szerszámokkal felszerelt tolvajoknak, arra mindenképpen jó, hogy az alkalmi tolvajok ne tudják csak úgy kivenni a kerekeinket.

A lakat szárain gumiborítás található, ami megvédi a kerékpárunk festését a lakat okozta sérülésektől. Ezenkívül egy vázkonzol is jár a Neonhoz, ami stabilan tartja a lakatunkat a vázban. A Neonhoz két kulcs jár, így ha esetleg elhagynánk a kulcsunkat akkor még van egy hozzá. A Neon különlegessége még, hogy többféle látványos színben kapható, mellyel nem csak a bringánk védelméről gondoskodik ez a lakat, hanem a megjelenését is feldobja.

Ajánlott fogyasztói ár: 7 100 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások