fbpx

OnGuard Mastiff lánc kerékpár lakat

Sok mindent elárul az OnGuard Mastiffról, hogy titánnal megerősített, 8 mm-es edzett láncszemekből épül fel, aminek az átvágásával sokan megküzdöttek már a teszteken. A gyártó közepes és magas biztonsági kockázatú helyekre ajánlja ezt a lakatot, ami kétféle hosszban is elérhető, a 150 cm-es változat gyakorlatilag mindent körbeér, persze ehhez érezhető súly is párosul, de a lánc flexibilitásának köszönhetően könnyen feltekerhető akár a kerékpárunkra is.

A komolyabb láncos kerékpár lakatok mindig erőt sugároznak, van bennük bőven anyag és persze ez az erősségben és a tömegben is megmutatkozik, főleg ha a lánc hosszú és mindenhova hozzá lehet zárni a bringánkat. Az OnGuard Mastiff is pont ilyen lánc, már az első kézbevételkor érezhető, hogy ezt valószínűleg nem fogják szeretni a tolvajok, sőt akár önvédelmi fegyverként is használható, ha valaki ki akarja venni alólunk a kerékpárunkat.

Az OnGuard Mastiff 8 mm-es edzett láncszemekből épül fel, amiket ráadásul titánnal is megerősítettek, az erősségéről sok mindent elmond, hogy található a neten olyan videó, ahol a tesztelő sarokcsiszolójában hamarabb lemerült az akku, minthogy át tudta volna vágni ezt a láncot. A bemutatott darab a 150 centijével szinte bármihez hozzázárható, akár motorokhoz is alkalmas lehet. Az OnGuard közepes vagy magas biztonságú kockázatú helyekhez ajánlja ezt a lakatot.

A lakathoz 5 kulcs jár, melyek közül az egyik led világítással van ellátva, tehát van bőven pótkulcsunk ha valamelyiket elhagynánk. Ezenkívül a zár por elleni védelemmel van ellátva, a kulcsot kihúzva azonnal visszazár a nyílás, bár ennek ellenére a kenését rendszeresen ajánljuk.

A lánc nem könnyű, de mivel bármilyen formát könnyen fel tud venni, így akár a vázunkra rátekerve is könnyen tudjuk szállítani. Ezenkívül vastag szövetborítás található a láncon, a zártestet pedig műanyag borítja, hogy ne sértse meg a kerékpárunk festését szállítás vagy lezárás közben sem.

Végezetül érdemes rápillantani az árcímkére és meglepődni azon, hogy minőségi, márkás kerékpár lakatot lehet ennyi pénzért venni.

Ajánlott fogyasztói ár: 11 850 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások