fbpx

OnGuard K9 hajtogatható kerékpár lakat

Könnyű, praktikus, egyszerűen szállítható, röviden így lehetne legjobban jellemezni az OnGuard K9 hajtogatható lakatot. A védelmét tekintve az alacsony-közepes biztonsági kockázatú helyekre javasolt vagy olcsóbb kerékpárokat érdemes védeni vele. Jár hozzá vázra szerelhető konzol és az OnGuardtól már megszokott módon több kulcsot is kapunk hozzá, melyek közül az egyik led világítással rendelkezik.

A kerékpár lakatok egyik nagy problémája a szállíthatóság, a lakatok többsége nagy helyet foglal és/vagy nehéz, ami nem könnyíti meg a használatukat, természetesen választhatnánk spirálzárat, ami olcsó, elfér mindenhol és könnyű, de annak a biztonsági szintje erősen a nullához közelít. Az OnGuard (más gyártókhoz hasonlóan) a fenti problémára a megoldást a hajtogatható lakatokban látja, melyek biztonság terén már nem tartoznak a “dísz” kategóriába, a K9 egy igazán praktikus hajtogatható lakat lett, ami jelentősen kisebb helyen elfér, mint az U-lakatok és a láncok, akár a vázra is tudjuk rögzíteni, de a táskánkban, zsebünkben is elfér.

Az OnGuard K9 hazánkban 79 cm-es hosszban kapható, mellyel a közepesen vastag tárgyakhoz is hozzálakatolható a kerékpárunk, ezenkívül elég hosszú és könnyen formázható ahhoz, hogy valamelyik keréken és a vázon keresztül is átfűzzük, ezzel is extra védelmet szerezve a bringáknak (bár ha védeni akarjuk mindkét kereket akkor arra ott az OnGuard Bulldog DT). A K9 lemezeit és zártestét gumi borítja, ami megvédi a váz és alkatrészek festését a véletlen sérülésektől. Érdemes megemlíteni, hogy 5! kulcsot kapunk hozzá, melyek közül az egyik led világítással rendelkezik.

Az OnGuard egy praktikus tartót/vázkonzolt ad a K9-hez, amit tépőzárral tudunk a vázra rögzíteni (az alacsony tömeg miatt bőven elég ez), a váz bármelyik csövére (akár a nyeregcsőre is) fel tudjuk tenni, nem muszáj a kulacstartó helyére tenni, mint egyes gyártóknál. Így könnyedén el tudjuk vinni akár túrázni is és ha éppen be kell mennünk valahova akkor sem marad védelem nélkül a kerékpárunk.

Ajánlott fogyasztói ár: 22 750 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások