fbpx

Lynx hajtogatható kerékpár lakat

A Lynx hajtogatható lakat kis méretre összecsukható és praktikusan szállítható akár a kerékpárunkon, akár a táskánkban, akár a zsebünkben. Védelem tekintetében sem lehet panaszunk rá, az edzett, erős acél lemezek ellen felkészült tolvajra van szükség ha el szeretné vágni a lakatot. A jól formálható, 85 cm-es hosszának köszönhetően közepesen vastag tárgyakhoz is hozzálakatolható vele a kerékpárunk.

Praktikusság terén a hajtogatható lakatok viszik a prímet, kis méretre összehajthatóak, könnyen szállíthatóak és tömegben is a kezelhető kategóriákba esnek és a védelem szempontjából sem a “dísz”, optikai biztonság kategóriába tartoznak, hanem tényleges védelmet jelentenek. A hazai Lynx márka palettáján is találunk hajtogatható kerékpár lakatot, ami a tőle megszokott jó ár-érték arányt képviseli.

A Lynx hajtogatható lakat kompakt méretet képvisel, egész kicsire összehajtható és a zárat kinyitva egy mozdulattal kihajtható teljes méretűvé. A 85 cm-es hossz és a jól formálhatóság párosításának köszönhetően a legtöbb városi tárgyhoz hozzázárható vele a kerékpárunk, és akár még az első kereket is a vázhoz és az adott tárgyhoz tudjuk “láncolni” a nagyobb biztonság érdekében. A lakatot alkotó acél lemezek megfelelő védelmet jelentenek, a lemezeken műanyag borítás található, ami megvédi a kerékpár festését a lakat okozta sérülésektől. Két kulcsot kapunk a lakathoz.

 

A Lynx hajtogatható kerékpár lakathoz egy praktikus tartó jár, amit a kerékpár vázára többféleképpen lehet rögzíteni, felcsavarozhatjuk a kulacstartó helyére, de a tépőzárral is rögzíthető gyakorlatilag a bringánk bármelyik csövére és így nem kell feláldoznunk egyik kulacstartónkat sem, de kulacstartószem nélküli vázakhoz is használható. Természetesen táskában és zsebben is egyszerűen szállítható és robogók lezárásához is használható.

Ajánlott fogyasztói ár: 13 178 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások