fbpx

Lynx állatfigurás gyerek lakat

A gyerekeket már a legkisebb kortól szoktatni kell a kerékpár lakat használatra, hogy idősebb korban már rutinból menjen, hogy vigyáz a kerékpárjára és mindig lezárja, ha otthagyja valahol. Ennek az egyik legjobb módja a Lynx állatfigurás lakat, amin biztosan szívesen gyakorolják majd a kicsik, hogy hogyan kell biztonságosan lelakatolni a bringájukat.

A gyerekkorban megtanult, elsajátított dolgok az egész életünket végigkísérik, amit már a legkisebb korban érdemes megtanítani a gyermekeknek, hogy később magabiztosan tudják alkalmazni. A kerékpár lezárása is ilyen, ajánlott már egész kicsi korban megtanítani a gyerekeket arra, hogy zárják le a bringáikat és ez a későbbiekben nem csak a kerékpár megvédésére lesz igaz, hanem ezáltal megtanulják azt, hogy vigyázni kell a tárgyaikra, értékeikre, és nem szabad őket védtelenül hagyni.

A Lynx állatfigurás kerékpár lakat a fenti folyamat megkezdéséhez tökéletes eszköz, az állatfigurás lakattal könnyebben meg lehet tanítani a gyerekeket a kerékpár lezárására, mint egy lélektelen műanyag lakattal. A szilikon borítású acélsodrony többféle színben elérhető, így nemtől függetlenül megtalálható az a lakat, amit tetszik a gyerekünknek.

A lakatot egy 45 cm hosszú és 8 mm átmérőjű acélsodrony és egy kulcsos zárszerkezet alkotja, mellyel vékonyabb tárgyakhoz tudják hozzázárni a gyerekek a bringájukat, így tanítva őket a biztonsági felszerelések használatára.

Lynx gyerek kerékpárhoz kötelező választás!

Ajánlott fogyasztói ár: 5131 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások