fbpx

Hiplok Switch hajtogatható kerékpár lakat

A Hiplok Switch egy igazán praktikus hajtogatható kerékpár lakat, amit nem csak a szokásos módon a táskánkban tudunk szállítani vagy a vázra tudunk rögzíteni, hanem az övünkre, zsebünkre is felakasztható az innovatív tervezésének köszönhetően. Ezenfelül a védelem tekintetében is jól szerepel, közepes biztonsági kockázatú helyeken ajánlott használni, és a 85 cm-es hosszának köszönhetően sokféle tárgyhoz tudjuk hozzálakatolni vele a kerékpárunkat.

A kerékpár lakatoknál a védelmen kívül a többségünknek fontos szempont, hogy mennyire szállítható egyszerűen, hova tudjuk tenni akkor amikor éppen a bringát tekerjük. A Hiplokot a biztonság mellett ez a kérdés foglalkoztatta a cég megalapításakor és azóta minden termékénél odafigyel erre. Nem kérdés, hogy szállíthatóságban, praktikusságban és méretben az összehajtható lakatok a nyerők hiszen a hosszúságukhoz képest tényleg kis helyet foglalnak. A Switchben az összehajtható lakatok előnyei lettek megfűszerezve a Hiplok technológia tudásával, melynek köszönhetően praktikusságban átlagon felüli lett. A megszokott vázkonzol felturbózta a Hiplok, ugyanis megtalálható benne a Clip Carry System, melynek segítségével rárakhatod a vázra a kulacstartó helyére, vagy a ruhádra (övre, nadrág derekára), táskádra akaszthatod a Switchet.

5 mm vastag, edzett acéllemezekből áll a Switch, melyeken védőborítás található, ami a vázunk festését óvja meg a nem kívánt sérülésektől. A Sold Secure Bronze minősítést kapta meg a teszten, mellyel alacsony-közepes biztonsági kockázatú helyeken ajánlott használni. A 85 cm-es hosszával és hajtogathatóságával a legtöbb városi tárgyhoz hozzálakatolható vele a kerékpár. A zárhoz 3 darab, kódos kulcsot kapunk, melyekből szükség esetén még utánarendelhetünk.

A tömegét tekintve is sokoldalúan használható, alig nyom 1 kg-nál többet a mérlegen, tehát tényleg felakaszthatjuk az övünkre, táskánkra vagy a zsebünkre.

Ajánlott fogyasztói ár: 35 010 Ft
Szerezd be sajátodat a bikepro webáruházból!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo