fbpx

Cube RFR Style CMPT lánc kombinációs kerékpár lakat

Könnyen használható, praktikus lakat, ami a láncos lakatok és a kombinációs zárak előnyeit egyesíti. A 120 cm-es hosszának köszönhetően a vastagabb tárgyak többségét is átéri, miközben az alacsony súlya és rugalmassága miatt könnyen szállítható. Alacsony biztonsági kockázatú helyekre hibátlan választás, Cube kerékpárunkhoz hibátlan választás.

A Cube kiegészítők terén is a minőséget képviseli a belépő kategóriától a legmagasabb szintekig, ez nincs másképpen a kerékpár lakatoknál sem, ahol az egyszerűbb lakatoktól egészen a top biztonsági szintet jelentő lakatokig megtalálható minden. Cube RFR Style CMPT lánc kombinációs kerékpár lakat azok számára készült, akik nem hagyják a kerékpárjukat sok ideig őrizetlenül vagy alacsony biztonsági kockázati szintű helyen zárják le.

A Cube RFR Style CMPT lánc kombinációs kerékpár lakat 3 mm vastagságú, rozsdaálló láncszemekből épül fel, melyek az alacsonyabb biztonsági kockázatú helyekre teszik alkalmassá ezt a lakatot. A 120 cm-es hosszával szinte bárhová lezárható a kerékpárunk és még a kereket is hozzá tudjuk lakatolni a vázhoz. Egy 3 számból álló kombinációs zárban végződnek a láncszemek, aminek a kombinációját mi tudjuk beállítani, így biztosan nem fogjuk elhagyni a zár kulcsát, mert nincs 🙂 . A láncszemeken egy szövetborítás található, ami megvédi a váz festését a nem kívánt sérülésektől. A huzat/lakat több színben elérhető, melyek jól passzolnak a Cube kerékpárok színvilágához.

A szállítás sem jelent problémát a Cube RFR Style CMPT lánc kombinációs kerékpár lakatnál, mert a lánc egyik előnye hogy szinte bármilyen formát fel tud venni, ezáltal a láncot akár feltekerhetjük a vázunkra bringázás közben, de a táskánkba is vihetjük. Az utóbbi sem lesz igazán megterhelő, mert mindössze 300 gramm ez a lakat.

Ajánlott fogyasztói ár: 9900 Ft
További információkért keresd a Cube honlapját.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások