fbpx

Cube RFR Cirlce Pro hajtogatható kerékpár lakat

Kis helyen elfér, könnyen szállítható és még igazi védelmet is ad. A Cube RFR Cirlce Pro hajtogatható kerékpár lakat igazán praktikus megoldás, a formájának köszönhetően könnyebben hozzá lehet zárni kerek tárgyakhoz, mint általában a hagyományos hajtogatható lakatokat, ezáltal rövidebb hosszabb is elég belőle és tényleg kicsire összehajtható.

A Cube RFR Cirlce Pro hajtogatható kerékpár lakat nem a megszokott colostok felépítést alkalmazza, ami a kategóriában elterjedt, hanem körívekből épül fel és összehajtva egy mini hengert alkot, kinyitva pedig egy nagy kört. Az utóbbi kifejezetten jól jön ha kerek tárgyakhoz kell lezárni a kerékpárt és többnyire az oszlopok, a csövek kerekek, míg általában a kerékpár is kerek formavilágú elemekből épül fel, ezáltal a lakat a 60 cm-es hossza a hagyományos megoldáshoz képest a valóságban jobban kihasználható, főleg ha vékonyabb elemeket akarunk vele összezárni. Összehajtott állapotban a henger szintén praktikus, kompakt méretű, akár zsebünkben vagy a táskánkban is tudjuk kényelmesen szállítani, de természetesen jár hozzá konzol is, amivel a vázra tudjuk egyszerűen és stabilan rögzíteni.

A lakat belsejét edzett, rozsdamentes acél mag alkotja, amit műanyagborítással láttak el, hogy ne sértse meg a vázunk festését lezáráskor. Két kulcs jár hozzá, így ha esetleg elhagynánk az egyiket akkor sem lesz probléma. Védelem tekintetében az alacsony biztonsági kockázatú helyeken ajánlott használni, vagy kisebb értékű kerékpárokat érdemes vele lezárni, például a hazánkban az egyetlen kerékpár lopásra fizető biztosító a 200eft alatti kerékpárokhoz fogadja el ezt a lakatot.

Ajánlott fogyasztói ár: 19 990 Ft
További információkért kattints ide.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások