fbpx

Cube ACID Rigid K90 hajtogatható kerékpár lakat

Ha maximális védelemre van szükségünk vagy drága kerékpárt szeretnénk lezárni akkor a Cube ACID Rigid K90 hajtogatható kerékpár lakat jó választás lehet számunkra. A gyártó legmagasabb biztonsági szintjét kínálja ebben a lakatban, ami ezenfelül könnyen szállítható hajtogatható lakat lévén és közepesen vastag tárgyakhoz is hozzázárható vele a bringánk.

A hajtogatható lakat a védelem és praktikusság kombinációjában talán a legjobb megoldás, viszonylag kis helyen elfér,  könnyen szállítható, körbeéri a szélesebb oszlopokat és biztonság szempontjából is magas szintet hoz. A Cube ACID Rigid K90 kiváló választás azoknak, akik egy igazán biztonságos lakatot keresnek, ami széleskörűen használható és tömegben is középutat jelent.

A Cube ACID Rigid K90 hajtogatható lakat 8 mm vastag, edzett acél profilokból épül fel, amik jól ellenállnak a vágási kísérleteknek, a zárat sem könnyű feltörni, fúrástól és letapogatástól is védett, a záró elem pedig speciálisan meg van erősítve, hogy azt se legyen könnyű átvágni, ezenfelül fagyasztásra is tesztelték. A lakat az ART2 lopás elleni védelem standardnak megfelel és az ENRA is hitelesítette, így nem véletlen, hogy megkapta a Cube-nál a legmagasabb biztonsági szintet (15-ös). Egyértelműen megállja a helyét a magas biztonsági kockázatú helyeken is és drágább kerékpárokhoz ajánlott.

90 cm hosszú az ACID Rigid K90, amivel már a közepesen vastag tárgyakhoz is hozzá tudjuk zárni a kerékpárunkat, sőt akár a kerekünket is egyszerre le tudjuk vele lakatolni. A lakat műanyagborítással rendelkezik, ami megvédi lezáráskor a vázat a nem kívánt sérülésektől.

Közel másfél kg-ot nyom a lakat, amivel a középmezőnybe tartozik a tömegét tekintve, ellenben összehajtva kis helyet foglal, a hozzákapott konzollal akár fel tudjuk tenni valamelyik kulacstartó helyére, de tépőzárral bármelyik csőre feltehető. Természetesen táskában is szállítható. A lakathoz három kulcsot kapunk, így lesz bőven pótkulcsunk ha elveszítenénk valamelyiket 🙂 .

Ajánlott fogyasztói ár: 59 990 Ft
További információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások