fbpx

Újabb kiállításdömping – előzetes

Az ősz illetve a tél az európai kiállítások szezonja, ahonnan ismét nem tértünk haza üres kézzel – de erről már a 2008. szeptember-októberi számban bizonyosságot szerezhetett az olvasó. Ezúttal egy újabb dózis következik az Eurobike-ról, valamint ismét ellátogatunk Milánóba is. Ismét lesz gesz gramm-mánia, bemutatjuk az expó díjazottjait, valamint fixi- és retro lázba esünk az EICMA standjain…

A súlymánia oldaláról közelít Kovács Botond összeállítása az Eurobike-ról. A klasszikus grammhuszár márkák mellett rácsodálkozhatunk néhány újdonsült trónkövetelőre is.

Bander ezúttal az Eurobike díjazottjait szedte össze. A stopli beállítását könnyítő kütyütől kezdve a bordásszíjjal hajtott fixin és az integrált első lámpán keresztül a lopásbiztos gyorszáron át széles és szerteágazó a paletta.

Ismét szemezgettünk néhány ismertebb márka újdonságai közül, kiderül, milyen érdekességeket kínál 2009-re az Elite, a Cube, a Dahon, a Shimano Saint és Dura Ace Di2 szettjei, valamint a Specialized.

Milánóból ezúttal az országúti váltástechnika legújabb szüleményei, néhány karboncsoda, sok-sok retro és fix áttételes csemege, néhány szép olasz masina és egy rakás furcsaság érkezik.

A fentiek mintegy 22 oldalon magazinunk nemsokára megjelenő 2008. november-decemberi számában olvashatók.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo