fbpx

Kona 2009 – előzetes

„Nagyszerű bringák és móka. Ezért csináljuk. Küldetésünk, hogy megfelelve a különböző szakágak művelői által képviselt különböző stílusoknak, megbízható gépeket készítsünk. Tervezéskor maximálisan figyelembe vesszük a felhasználók különleges igényeit, legyen szó akár a könnyű és erős back country-, vagy városi futárbringákról; gyermekeknek szánt versenygépekről, vagy a hosszú utas endurókról.”

Vallják a Kona cég alapítói – Dan Gerhard és Jacob „Jake the Snake” Heilbron – majd így folytatják:

Ezért teszteljük oly alaposan, hosszútávon az elkészült műveinket, ezért láthatunk 10 éves, vagy akár annál is öregebb Kona gépeket az utcákon, pályákon és ezért fogjuk a most elkészülteket is 10 év múlva viszontlátni.

A kerékpár tiszta és egyszerű, a kerékpár ihletet ad. Ezért készítünk acél merevfarú dirtjumpert, világkupa-győztes downhill gépet, kerékpárt az afrikai egészségügyi dolgozóknak, egy egész flottányi aszfaltszaggatót és trail bringát, mely erdei talajt eszik reggelire.

Ez a nagyszerű találmány nyújt számunkra erőt és lehetőséget arra, hogy megtapasztaljuk a végtelen szabadságot és örömöt az életben. Ez az, amire a Kona hivatott.”

A fenti cégfilozófia szellemében születtek meg a 2009-es modellek, melyeket az alábbi kategóriákban fogunk górcső alá venni:

– enduro/freeride
– freeride lányoknak
– össztelós Back Country
– össztelós Trail –
– össztelós Trail hölgyeknek:
– váltós 29-esek
– egysebességes 29-esek
– össztelós 29-esek
– országúti gépek lányoknak
– gyerekbicajok:
– össztelós verseny XC
– Downhill
– Dirt Jump
– „Csinálj ezzel mindent” – az össztelós Stinky széria

Minrerről magazinunk nemsokára megjelenő 2008. augusztusi számában olvashattok Lcs jóvoltából.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo