fbpx

Fekvőbringák összehasonlítása – előzetes

Nagyon hasonlítanak egymásra – és nagyon különböznek. Annál izgalmasabb összehasonlítani a fekvőbringa-mezőny két parádés tagját, amelyek között a páros teszt után sem könnyű a választás. Hacsak azt nem tekintjük könnyítő tényezőnek, hogy míg a képességeik kiegyenlítettek, árukban jelentős különbség mutatkozik…

Három bringa áll a kiskunsági falucska boltjának falához támasztva. A pompás országútira ügyet sem vetnek a strapabiciklin érkező vásárlók, de a másik kettőn komolyan megütköznek. Hát ezek meg micsodák? Fekvőbringák, bácsikám! Aztán hogyan kell ezzel menni? Mindjárt meglátja! – indulunk tovább egy kis kajabeszerzés után. Gáborral és Zsolttal, alpesi bringatúráim társával, épp a Challenge Hurricane és Optima Stinger összehasonlító tesztútján hajtunk. Sűrűn cseréljük a bicikliket, meg a véleményeket, így fokozatosan kialakul az összkép.

Újabb szakmai eledelre lelhetnek a rekumbensek hazai kedvelői, hiszen Karlovitz Kristóf (Pupu) jóvoltából ezúttal egy összehasonlító tesztre kerül sor. A Szilágyi Zsolt fotóival illusztrált cikk magazinunk nemsokára megjelenő 2008. szeptember-októberi számában olvasható.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások