fbpx

56 termék tartóstesztje – előzetes

Sokan kifogásolták, hogy évközben közölt termékkörképeink hiányosak, hiszen a termékek bemutatása mellől hiányoznak a gyakorlati tapasztalatok. Nos mostani cikkünk után talán nem marad hiányérzete senkinek, hiszen az év folyamán bemutatott termékek bizonyos darabjainak nyúzópróba utáni véleményezése következik.

Atom így vezeti fel az összeállítás, melyben egyben a koncepciót is megjelöli:

„Ha nem érdekel a rizsa, akkor ezt a cikket neked találták ki. Maximum íz, nó cukor – ahogy a szlogen mondaná. Ha a „nó cukor” helyére behelyettesíted a „semmi gyári markecmaszlag”-ot, a „maximum íz” helyére pedig a „csak menttapasztalatok”-at, már meg is kaptad e cikk lényegét. Az idei lapszámainkban számos termékkörképpel találkozhattál, az ebben szereplő termékek egy része a forgalmazók jóvoltából további alapos megpróbáltatásoknak nézett elébe. Nyúztuk őket hónapokon keresztül, esőben, sárban, napsütésben, hogy a végén átnyújthassuk nektek az esszenciát: íme a menettapasztalatok.”


A cikkben 15 lánc, 7 lánckeréksor, 3 kormány, 4 nyeregcső, 5 nyereg, 6 külsőgumi, 1 pedál, 1 markolat, 2 hátizsák és 12 sisak tesztje olvasható Lcs, Atom, KGÁdám, Kovács Botond, Begbie, GG, HBalage, KissCadMan, Kusz Matyi, NBali és Spálya előadásában. Az összeállítás nemsokára megjelenő 2008. szeptember-októberi számunkban kap helyet.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo