fbpx

MILREMO – Gyártass egyedi tervezésű kerékpáros mezt!

Ha egyedi kerékpáros ruházatot szeretnél gyártatni a csapatodnak, de még nincs ötleted, hogy kivel fogod elkészíttetni, akkor van egy jó hírünk, a magyar piacon nem régen jelent meg a MILREMO márka, ami rendkívül széles kínálattal rendelkezik egyedi dizájnnal rendelhető kerékpáros ruházatok terén. A gyártási folyamat is nagyon egyszerű, a minőségre pedig a SHIMANO Europe neve a garancia.

Tavaly év végén jelent meg hazánkban a MILREMO márka, melyet kerékpárosok fejlesztették ki kerékpárosoknak és fontos tudni róla, hogy csak a SHIMANO Europe hálózata számára készít ruhákat. A MILREMO további különlegessége, hogy teljesen egyedi dizájnnal kérhetjük tőle a ruhadarabokat, azaz tökéletes választás kerékpáros csapatok, közösségek, boltok vagy akár cégek számára, akik saját mezüket szeretnék viselni bringázás közben.

A MILREMO óriási ruhakínálattal rendelkezik az egyedi ruházattal foglalkozó gyártók között, komplett kollekciókat kínál országútis, montis, szabadidős kerékpárosok részére, de még a triatlonos ruházat is megtalálható a kínálatukban. A profi versenyruházattól az egyszerűbb szabadidős célú ruhákig megtalálható náluk minden. Az idei évben már hazai csapatokon is láthattuk a MILREMO ruházatot, például a Greenriders és Roprint csapata viselte őket ebben a szezonban.

Fotó: Vanik Zoltán

Fontos megemlíteni, hogy a tervezési folyamat is kifejezetten egyszerű, melyben ráadásul segítenek a gyártó szakemberei és a gyártási idő és a hazai viszonyokat tekintve igencsak rövid.

További információkat a MILREMO-ról ide kattintva találtok.
Illetve a rendeles@paul-lange.hu e-mail címre írva kaphattok.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo