fbpx

Itt vannak a nyári kedvencek: kényelem egész évben

Minden évszakban vannak olyan napok, amikor bőven elegendő egy kényelmes sportcipő. Télen csak egy vastagabb zokni kell hozzá, nyáron viszont sokkal jobb egy olyan modell, amiben még kirándulni is elmehetünk. Érdemes tehát néha elcsábulni egy mutatós darabnak, amit bármikor elő tudunk kapni, ha nem az elegancia a fontos. A divat folyamatosan változik, emiatt érdemes időtálló alapdarabokban gondolkodni.

Az alábbiakban olyan nyári modelleket mutatunk be, amelyek egész évben kényelmesek lehetnek, ha nincs hideg, és nem szakad az eső vagy a hó.

A legújabb platformos és nőies cipők

A Borgo.hu kényelmes sneakerjeinek egyik legkedveltebb darabja a platformos Uno Court – Courted Air. A gyártó vett egy platform designt és megfűszerezte azt az UNO jegyeivel. Elmondható tehát, hogy bár hőségben nem érdemes őket választani, általánosságban bármikor viselhető. Az Air-Cooled memóriahabos talpbetétje kiválóan szellőzik, a légtalpa pedig bárki számára kényelmes viseletet biztosít.

A limitált Skech Air Meta Aired Out egy vegán, mosógépben tisztítható sneaker. Ilyen színállással még nem készült Skechers korábban. Aki tehát egyedi lépőre vágyik, annak érdemes lecsapnia az AIR Metára, főleg, hogy igazán kedvező áron beszerezhető darabról van szó. A Skech-Air középtalppal és párnázott kényelmi talpbetéttel megalkotott modell kiválóan tapad, nem csúszik, szóval ebben nyugodtan kimaxolhatjuk a sportot.

Mit kell tudni a férfi részlegről?

A Skechers Slip-Ins Go Walk Flex New World fehér férfi sneaker egy bármihez viselhető, uraknak szánt modell. A sportosan elegáns viselet egyik remek kiegészítője lehet ez a klasszikus designos darab. Rengeteg kombinációt kipróbálhatunk ezzel a letisztult változattal, azonban érdemes tudni, hogy muszáj rá vigyázni, ha nem akarjuk folyamatosan tisztítani. A színe miatt ugyanis könnyen koszolódik. Cserébe viszont nagyon egyszerű felvenni, mert a gyártó Slip-Ins megoldással tervezte, így csak bele kell ugrani és már mehetünk is a dolgunkra.

Szürke belebújós a nem szürke hétköznapokra

A Skechers GO Walk 7 Mia egy olyan sneaker, amit akár gyerekek mellett, rohanós hétköznapokon, teli kezekkel is bármikor fel tudunk venni. Garantáltan megéri az árát annak, aki számára fontos a lába egészsége. A pillér talpas, sarokpárnás alátámasztással készült lépő kéz nélküli belebújást eredményez. A Go Walk 7 tehát egy igazi klasszikus a slip-on modellek világában. A lila beütés pedig csak hab a tortán.

Gyerekek számára készült újdonságok

Ami pedig a legkisebbeket illeti, megérkezett a Skechers S-Lights Creature villogó szürke sneaker. A tépőzáras, kikapcsolható LED panelekkel készült, világító Creature Lights öröm lesz a hétköznapokban. Végre nem kell könyörögni a gyerkőcnek, hogy felvegye, hiszen ő fogja kérni, hogy újra hordhassa. Amellett, hogy kényelmes, mutatós és imádnivaló, amit le sem fogunk rángatni a lurkó lábáról.

(X) Támogatott tartalom

Hozzászólások

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo