fbpx

Mitas Cheetah külső gumi

A Cheetah külső gumi a Mitas kínálatában az MTB alapszintet képviseli, gazdaságos modell, mindazonáltal a felső kategóriás Zefyros mintázatát követve árához képest magas teljesítményszintet biztosít. Mint kissé eltérő mintázatú társa, a Tomcat, a Cheetah ugyancsak általános hobbi XC-használatra készül, döntően döngölt föld- és makadámutakra, ahol az amatőr montisok döntő hányada a legszívesebben kerékpározik.

Mitas_Cheetah
A Cape Epic beszállítójaként a Mitas egyértelműen a gumiköpenygyártás élvonalában mozog. Az egykori legendás Rubena-utód persze nemcsak a versenyfelhasználásra szánt külsők világában mozog otthonosan: az új Cheetah MTB köpeny a megfizethető szegmensben kínál optimális megoldást a legtöbb hobbikerékpárosok számára.

A Cheetah mintázatát a felső kategóriás Zefyros modell alapján fejlesztették, a versenytapasztalatokat is felhasználva, a jobb kapaszkodóképesség érdekében magasabb oldalbütykökkel rendelkezik. Mindazonáltal a többé-kevésbé zárt futóélnek és az alacsony középső bütyköknek köszönhetően alacsony gördülési ellenállást jelent, kemény talajon rendkívül gyors, illetve a mintázat még szilárd burkolaton is csendes.

A Mitas Cheetah főképpen olyan viszonyok közt jeleskedik, ahol a legtöbb hobbi montis kerékpáros kirándulásait teszi: döngölt erdőgazdasági utakra vagy murvás terepre ajánlható. Tapadása, kapaszkodó képessége ilyen terepen bőven elegendő, a terepszakaszok közti szilárd burkolaton ugyancsak könnyedén, biztosan haladhatunk rajta.

A Mitas Cheetah 29″ és 650b (27,5″) kerékmérethez egyaránt elérhető, 2,1″ szélessége a komfortra is jótékony hatással van. A Cheetah bőven terhelhető, strapabíró, így az útminőség és a terepviszonyok függvényében akár csomagos túrázásra is beválhat.

Jellemzők:

  • edzéshez vagy hobbi felhasználásra ajánlott
  • kedvező árú MTB-köpeny általános terepviszonyokhoz
  • 27,5“-es és 29“-es méretben
  • 2,1″ szélesség
  • magasabb oldalbütykök a jobb kapaszkodásért
  • döngölt földutakra, murvás terepre ideális
  • csendes, fürge futóél az alacsony gördülési ellenállásért
  • 120 kilóval terhelhető

Ajánlott fogyasztói ár: 3190,- Ft-tól.

További információ a gyártó honlapján, vagy www.facebook.com/RubenaHungary

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo