fbpx

Snow Dual Slalom verseny március 17-én a mátraszentistváni síparkban – Legyél te is ott!

Nem is lehetne stílusosabban elbúcsúztatni a telet és köszönteni a bringás szezont, mint egy Snow Dual Slalom versennyel. Ebből az alkalomból március 17-én rendezik a mátraszentistváni síparkban a Riders.hu Downhill Series Bikexpert Snow Dual versenyt.

Versenykiírás

Verseny: Riders.hu Downhill Series Bikexpert Snow Dual

Rendező: Riders.hu Superior Racing Team

Időpont: 2022. március 17. 16.00-21.00

Helyszín: Sípark Mátraszentistván, Heves megye

Rang: Snow Dual Slalom verseny. A verseny során a versenyzők az egyes fordulókban véletlen generátor elve alapján kerülnek egymás ellen sorsolásra. A következő fordulóba mindig a célba előbb beérkező versenyző jut be. A verseny győztese az utolsó fordulóban a célba előbb beérkező versenyző.

Verseny tétje: A verseny győztesét avatják 2022 Snow Dual Slalom Bajnokává

Pálya: A Sípark 4-es számú pályáján, 300 méter hosszú nyomvonalon, 3db megkerülendő kapuval egységes lejtéssel bíró dual slalom szakasz, mindenki számára biztonságosan teljesíthető.

Szintkülönbség: 145m

Hossz: 300 méter

Nevezés:

Online előnevezés: 2022.03.07. 19:00 – 2022.03.15. 19:00, Nevezés menüpontban: A nevezés elfogadásáról visszaigazoló emailt küldünk.

Helyszíni nevezés nincs.

Nevezési kategória: minden 13. életévét betöltött versenyző

Nevezési díj: 10.000 Ft a helyszínen történő fizetéssel.

Nevezési létszám: az első 150 fő nevező (max. 150 fő). A maximális nevezői létszám elérése után nevezett versenyző várólistára kerül, melyről esetleges más versenyző általi lemondás esetén kerülhet a 150 fő nevezett versenyző közé.

Amennyiben egy versenyző érvényesen nevez a versenyre és nevezését visszaigazoltuk, azonban sem nem mondja azt le 2022.03.15. 17:00 óráig, sem pedig nem jelenik meg a helyszínen, akkor ezen versenyző a riders.hu további versenyein a továbbiakban nem nevezhet.

Nevezés tartalmazza: Rajtszám, részvétel a Casio G-Shock, Bikexpert, Kärcher, First Craft Beer, HerczegShox, Red Bull, BMW Wallis Motor értékes nyereményeket tartalmazó sorsolásán.

Időterv:

 1. március 17., csütörtök:
 • 16:15-16:30: Versenyzői eligazítás
 • 17:00-18:15: Edzés
 • 18:30-20:00: Verseny
 • 20:15: Eredményhirdetés az utolsó induló beérkezése után fél órával.
 • Értékes nyeremények sorsolása közvetlenül az eredményhirdetés után.

Az időpontok a rajtból történő nyitást-zárást mutatják. Az edzésen és a versenyen is a versenyzők 15mp-es ráindítással indulnak. A versenyző fokozott felelőssége, hogy a célterületre történő beérkezés után azonnal elinduljon és felérjen a futamaira. Másik, későbbi rajtidőre nincs lehetőség. Felszállítás nincs, a versenyző a pálya melletti részen maga tolja vissza a rajthelyre a bringáját.

Fejvédő használata kötelező.

Kategóriák: Merev, Fully, EMTB (kizárólag akkumulátor nélkül,)

Gumihasználat: kizárólag hagyományos gumi használata engedélyezett, szöges gumi használata tilos.

Díjazás:

 1. helyezett: 1 db YT Industries Tues carbon váz + 1 db Kärcher K3 Compact magasnyomású mosó + Casio G-Shock karóra + BMW tesztvezetés + HerczegShox ajándékutalvány + First Craft Beer ajándékcsomag + Red Bull ajándékcsomag
 2. helyezett: 1 db POC Fabio Wibmer LE sisak + 1 db Kärcher K2 Compact magasnyomású mosó + 1 db Casio G-Shock karóra + BMW tesztvezetés + HerczegShox ajándékutalvány + First Craft Beer ajándékcsomag + Red Bull ajándékcsomag
 3. helyezett: 1 db Deuter hátizsák + 1 db Kärcher K2 Classic magasnyomású mosó + 1 db Casio G-Shock karóra + BMW tesztvezetés + HerczegShox ajándékutalvány + First Craft Beer ajándékcsomag + Red Bull ajándékcsomag
 4. helyezett: 1 db POC Air térd- és könyökvédő szett + 1 db Casio G-Shock karóra + First Craft Beer ajándékcsomag + Red Bull ajándékcsomag
 5. helyezett: 1 db POC enduro nadrág + 1 db Casio G-Shock karóra First Craft Beer ajándékcsomag + Red Bull ajándékcsomag
 6. helyezett: 1 db POC kesztyű + First Craft Beer ajándékcsomag + Red Bull ajándékcsomag

Különdíj:

 1. 1 db Casio G-Shock Frozen Forest limitált GAE2100GC7A karóra a legegyedibb sisakdesignnal rendelkező versenyző számára.
 2. 1 db First Craft Beer sör ajándékcsomag és utalvány a legegyedibb ruhában induló versenyző számára.

Elsősegély, Mentő: Célterületnél és a pályán.

Képi és audio-vizuális felvételek készítése:

A versenyzők a versenyen történő részvétellel elfogadják, hogy róluk a verseny során a szervezők, valamint a verseny támogatói képi és audio-vizuális felvételeket készítenek, melyeket a továbbiakban saját céljaikra szabadon felhasználnak.

A versenyzők jogosultak a verseny során magukról és a versenyről képi és audio-vizuális felvételeket saját használatra készíteni, azok kereskedelmi forgalomba adását, átadását azonban a verseny szervező nem engedélyezi.

További információk:

Landi Gábor főszervező: +36302199656

Versenykiírás és nevezés

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo