fbpx

Puky Wutsch futóbicikli

A Puky céget valószínűleg kevesen ismerik (még) itthon, de gyerekbringában körülbelül akkora nevek, mint a Volvo a biztonság terén, vagy az Atomic a sílécek között. Azon ritka gyártók közé tartoznak, akik minőségi futóbringákat készítenek akár másfél éves kortól! Na ez a kategória az ami egyszerűen hiánycikk itthon.

puky_wutsch_futobicikli_1_eves_kortol4

A Puky Wutsch onnantól alternatíva a gyerekeknek miután állni tudnak stabilan, tehát nagyjából másfél éves kortól. Mivel az egyensúlyérzékük ilyenkor még messze nem tökéletes, ezért négy keréken gurul a Wutsch, viszont az első tengely kialakítás kis mértékű oldaldőlést is lehetővé tesz, ami nagyban fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét, és felkészíti őt az első kétkerekű futóbringára. A súlya mindössze 2,8 kg, ami rettenetesen fontos főleg ebben a korban amikor a gyerek testsúlyának harmadát adja. Természetesen minden alkatrésze, és ezek kialakítása is a maximális biztonság érdekében lett megtervezve, ezért is van ledugózott kormányvég és lekerekített ülés is.

puky_wutsch_futobicikli_1_eves_kortol2

A szélessége 28 cm a hossza 58 cm így könnyen szállítható, kis helyen elfér, akár a nagyobb méretű babakocsik aljában is. Kerekei gumírozottak, csendesek, és a padlón sem hagynak nyomot, mivel a gyártó figyelembe vette a lakáson belüli használatot is. A váz szinterezése ellenáll a behatásoknak, hiszen a gyerekbringák a legkomolyabb igénybevételnek vannak kitéve, bölcsődében használva, a kertben az esőben kintfelejtve és hasonló „merényletek” történnek velük, melyek egy felnőtt bringával jó esetben nem fordulnak elő.

Sok családnak probléma lehet, hogy bár szeretne minőségi bringát a gyerekének, de a komolyabb összegek 1-2 évente való kifizetése azért gondot okoz. Szerencsére a Puky forgalmazója a Kid’s Bike beszámítja a nála vásárolt Puky kerékpárt a következőbe, így sokkal kisebb megterhelést jelent anyagilag a csere!

Forgalmazó: Kid’s Bike

Elérhetőség: https://kidsbike.hu/termek/kerekparok/my-first-puky/wutsch/

Ajánlott fogyasztói ár: 15.900 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo