fbpx

Most ingyen viheted el a kedvenc bringádat!

A bringavásárlás nem egyszerű dolog. Először is kigondolunk valamit: mire van szükségünk, hogyan fogjuk használni. Majd elkezdünk nézelődni, feleljen meg az ízlésünknek, a minősége minél jobb, a kinézete minél vagányabb, az anyaga minél könnyebb és strapabíróbb, rugalmasabb vagy éppen merevebb legyen…

Végül megnézzük az árát. Itt kezdődnek a problémák… ugyanis gyakran akár egy használt autót is vehetnénk egy álom-kétkerekű árából (autóval pedig csak a gyengék járnak, tehát ez az opció nem játszik).

ingyenes_teszttekeres_629x419px_01giant

Ezért nem szabad mellényúlnunk!

Optimális esetben hosszú éveken át lesz megbízható társunk a választott bicikli, így nem mindegy, hogy van-e lehetőségünk a kipróbálására vásárlás előtt, és az sem, hogy ez a kipróbálás mire ad lehetőséget és mennyi ideig tart.

Az Alpinbike kimaxolta ezt az opciót most nekünk. Az ország legnagyobb tesztelhető kerékpár-választékával rendelkezik – Giant, és Ghost márkákból 29-es és 27,5-es  kerékméretűeket, merevet, összteleszkóposat, alumínium- és  karbonvázas Mountain Bike-okat   és  Lapierre karbon országútikat  vihetünk tesztkörre.

ingyenes_teszttekeres_629x419px_02lapierre

Mit kell tenned ahhoz, hogy egy félmilliós bringát ingyen megrakhass?

Most az alpinbike.hu oldalon elég hozzá egy egyszerű regisztráció. Kattintasz kettőt, beírsz pár adatot, és már válogathatsz is a tesztbringák között. A korábban 5000 forintba kerülő lehetőség most ingyen van.

Ráadásul az albinike-osok nemcsak kizavarnak az utcára, hogy tekeregj egyet a tömb körül, hanem túrákat szerveznek. Azért nem mindegy, hogy egy közel félmilliós Giantot (persze egy jóval olcsóbb modellnél sem az) mennyi ideig tesztelsz a vásárlás előtt – egy egész napos túrán jobban kijön, hogy mennyire illetek össze.

ingyenes_teszttekeres_629x419px_03ghost

Hogyan juthatsz hozzá a tesztbringákhoz?

Regisztrálj 20 másodperc alatt az alpinbike oldalán, ezután a team felveszi feled a kapcsolatot telefonon. A bringa után már csak a túrát és a túravezetőt kell kiválasztanod. A boltban ezután az Alpinbike body scanning rendszerével pontosan rád állítják a kiválasztott kerékpárt, és indulhat is a menet!

A teszt feltétele a regisztráción kívül a megfelelő biciklis felszerelés megléte – a sisak például minden szervezett túrához kötelező –, emellett elhozhatod nyergedet vagy kiválaszthatsz a boltban található tesztnyergekből a legmegfelelőbbet, hiszen neked is érdeked, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az első utad a szerelmeddel.

Tehát mit is kapsz most egy regisztrációért?

  1. Ingyen elvihetsz egyet a legmenőbb kerékpárok közül egy hosszú tesztútra.
  2. Pontosan a te méreteidhez igazítják a bicót.
  3. Szerveznek neked egy túrát, ami önmagában sem rossz.
  4. Fizetni pedig majd akkor kell, ha meg is vennéd a járgányt.

Ergo nem veszel zsákbamacskát.

Itt regisztrálhatsz:

www.alpinbike.hu

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo