fbpx

Mindegy a tempó, miénk a terep

Ismerd meg a Salomon legújabb terepcipő kínálatát, melyekre akkor is számíthatsz, ha éppen nem két keréken járva fedeznéd fel a szebbnél szebb erdei ösvényeket, hanem futva, vagy épp túrázva.

Hogy mi is a közös a túra- és a terepfutó cipőkben? Leginkább az extra kényelem, a sokoldalú felhasználhatóság, és a mozgás szabadságának biztosítása, hogy bármilyen extrém körülmények között is megállja a helyét. A Salomon márkának pedig minden terepre, és tempóra is van megoldása, mindegy hogy túrázol, vagy éppen futsz az erdei utakon. A francia alpesi márka legújabb modelljeiben felfedezhetsz egyaránt klasszikus turista ösvényeket, de neki vághatsz a legextrémebb, saras, technikás lejtőknek is. A döntés a tiéd!

 

Túracipő ajánló

Az új kalandokhoz, új túracipő jár! Válaszd a Salomon bármelyik modelljét, ha egy igazán tökéletes társat keresel az erdei kalandokhoz. A Salomon túracipőire bármilyen helyzetben rábízhatod magad, mivel a terepfutásban szerzett tapasztalatokkal tökéletesítettük modelljeinket a professzionális élmények érdekében.

X Ultra 4 MID GTX – MINDEN ÚT A TE UTAD

Az X-ULTRA 4 GTX készen áll, hogy veled tartson minden emelkedőn és lejtőn. Terepfutó cipőink ihlette a mozgékonyságát, miközben megkapott minden terepre szükséges olyan tulajdonságot, mint a GORE_TEX membrán által biztosított vízálló védelem, erős tapadás, masszív tartás, hogy a legkeményebb, legtechnikásabb lejtőkön se érjen meglepetés. A megújult talp- és belső kialakítása még jobban véd a legérzékenyebb helyeken, miközben még több szabadságot enged mozgás közben.

Terepre alkottuk

A terepfutásban szerzett tapasztalatainkat ötvöztük ebben a túracipőben, így garantált a mozgás maximális élménye.

Fokozott stabilitás

A megújult ADV-C Chassis még kényelmesebb, mivel a habosított párnázat körülöleli a lábfej külső részét, közvetlenül a külső talphoz csatlakozik, így anélkül tartja stabilan a sarkadat, hogy elvenné a mozgás szabadságát, miközben a magasabb bokavédelemnek köszönhetően extra védelmet kínál a lábfej ízületei számára.

Bármilyen terepre tökéletes választás

​​A Contagrip® MA talpra nedves és csúszós terepen is számíthatsz, különösképp a meredek szakaszokon bizonyítja tökéletes tapadását, így minden kalandod során veled tart. A GORE-TEX membrán garantáltan szárazon tartja a lábadat minden körülmények között legyen szó akár sárról, akár izzadságról, akár zuhogó esőről.

 

Cross Hike GTX 2 – ÁLLJA A SARAT

Könnyű és gyors túracipő, melyre minden kalandod során számíthatsz. A Cross Hike 2 Gore-Tex könnyed kialakítása ellenére stabil tartást és tökéletes védelmet nyújt, többirányú talpmintázatának köszönhetően az agresszív terepen is megállja a helyét és a legkeményebb körülmények között is gondoskodik felhőtlen kényelemről. Ebben a cipőben nincs előtted akadály, gyors, és mozgékony, amely kiállja az időjárás és a terepviszonyok nehézségeit.

Tökéletes tapadás minden terepen

A többirányú mintázattal ellátott Contagrip® talp nagyobb tapadást és tartást biztosít sáros terepen, míg az optimalizált sarokrész biztonságos tartást nyújt a lejtőkön.

Víz- és időjárásálló védelem

Erős védelmet nyújt minden helyzetben köszönhetően a GORE-TEX membránnak, és a rendkívül strapabíró hálós bevonatnak, mely távol tartja a kellemetlen törmelékeket, az apróbb kavicsokat.

Masszív tartás minden terepen

Ebben a túracipőben észrevétlenül egybeolvadsz a talajjal köszönhetően a gyors és könnyed lépteknek. A középső résznél kialakított bevarrás tökéletes kényelmes biztosít lábfej számára, miközben garantáltan védi a bokákat, továbbá a lábujjaknak is megfelelő komfortot és védelmet nyújt.

 

Terepfutócipő ajánló

Mindegy, hogy most kezdesz ismerkedni a terepfutás szépségeivel, vagy már gyakorlott futónak számítasz aszfalton és a legvadregényesebb terepeken is, a Salomonnak mindenre van megoldása.

Ultra Glide 2 – KÉNYELEM MINDEN TEREPEN

Ha már az első széria a lenyűgözött, akkor garantáltan nem csalódsz majd a következőben sem, hiszen a megújult Ultra Glide 2 most még kényelmesebb, mint valaha. A párnázott kialakítás továbbra is megbízható komfortérzetet biztosít, a tökéletes tapadásról pedig az újragondolt talp gondoskodik, így a technikásabb terep és a változatos kihívásokat kedvelő kalandorok számára is megfelelő választás a hosszabb távú terepfutáshoz.

Párnázott kényelem

Szuperkönnyű párnázott, puha Energy Foam habszivacs réteggel a középtalp alatt a tökéletes energia visszatérítés és a dinamikus elrugaszkodás érdekében.

Puha gördülékenység

A gördülékenységről az R.Camber kialakítás gondoskodik, mely garantálja a lendületes talajfogást és a dinamikus elrugaszkodást.

A könnyű, rugalmas és tartós hálós felsőrész optimalizált és kényelmes tartást biztosít.

 

Sense Ride 5 – A SOKOLDALÚ TEREPFUTÓCIPŐ

A sokoldalúság mindig is egyet jelentett a Sense Ride családunkkal, ám a megújult Sense Ride 5 most még emeli a tétet. Ha csak egy terepfutócipőt tárolsz a szekrényedben, akkor ez legyen az, hiszen tökéletes választás a hosszabb és a rövidebb távú terepfutásokhoz is, könnyedén alkalmazkodik a legváltozatosabb terepviszonyokhoz, kiegyensúlyozott párnázottsága, és a Sensifit hálós felső része garantálja a kényelmet és illeszkedést, miközben a talp gondoskodik a megfelelő tapadásról és talajfogásról.

Párnázott, mégis gyors léptek

Az Energy Save talpközép-kialakítás gondoskodik a puha kényelemről és a lendületes léptekről.

Sokoldalú tapadás

All Terrain Contagrip® talpkialakítása bármilyen terepen magabiztos tapadást biztosít.

Könnyű felsőrész

A könnyű, rugalmas és tartós 3D hálós felsőrész optimalizált és kényelmes tartást biztosít.

További információkért kattints a képre

Cikkünket a Salomon támogatta (X)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo