fbpx

MIIEGO – Audiotechnika sportoláshoz

Új audiotechnikai márka jelent meg hazánkban, mely a sportolókat célozza meg, a MIIEGO fül- és fejhallgatókat, hangszórókat úgy tervezték, hogy maximálisan kielégítsék a sport által támasztott igényeket.

A téli, teremben történő edzések során sokan zenét hallgatunk, például a görgő hangja helyett mennyivel jobb a kedvenc zenénkre edzeni vagy a konditeremben sem feltétlenül azt szeretnénk hallgatni, ami a pultos lánynak tetszik. Ezenkívül még számos sport van, ahol rengetegen zenével edzenek, ott van a futás, ahol kb minden második futó fülében ott van a fülhallgató, de akár egy csapatnál meccs előtt vagy verseny előtt is szól az öltözőben a zene a hangszórókból.

Az általános felhasználásra tervezett fülhallgatók, fejhallgatók és hangfalak nem feltétlenül bírják a sportolás igénybevételét, elég csak arra gondolni, hogy mennyire izzadunk a görgőn, amit kevés elektronikai eszköz tolerál hosszútávon, és gyakran még az is megesik, hogy az izzadság hatására kiesik a fülhallgató a fülünkből, ezért érdemes olyan fülhallgatókat, hangszórókat eszközöket használni, amiket ehhez fejlesztettek. A MIIEGO dán audiotechnikai márka kifejezetten aktív életmódhoz tervezi az eszközeit, minden fül- és fejhallgatója vízálló, nedvesen is stabilan illeszkednek, emellett a fülpárnák is lélegző anyagból vannak a nem kívánt befülledés elkerülése érdekében. A termékek között még megtalálhatók vezeték nélküli hangszórók, amik szintén jól bírják a sportolás megpróbáltatásait. Fontos még, hogy északi cég lévén az akkumulátorok minőségére és kapacitására is odafigyeltek, a gyártó minden eszköze hosszú üzemidőt kínál, emellett bizonyos fülhallgatóihoz tartóba integrált mobil töltő kapható, amivel többször feltölthetjük a fülhallgatókat.

Bővebb információkért keresd a hazai forgalmazót.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo