fbpx

Merida nyári ruházat: 376 GR mez-nadrág szett

A nagyszerű kerékpárjairól híres Merida mindenféle bringás kiegészítőket is kínál kerékpárosok számára, köztük teljes ruházatot is. A gyártó stílusához és színvilágához passzoló, vérbeli kerékpáros mez+nadrág szett érkezett hozzánk, mely tökéletes viselet Merida kerékpárunk nyergében.

merida 376

Merida 376 GR mez

merida 376

A Merida 376 GR mezt a gyártó úgy tervezte, hogy a meleg nyári napokon se okozzon kényelmetlenséget viselete, ennek megfelelően egy jól szellőző, az izzadtságot hatékonyan elvezető anyagot választott a mez alapjául, mely nem más, mint a Coolmax Fire. Tapintása puha, nem az a kidörzsölős fajta, nedvesen sem fogja irritálni bőrünket. A mez elején teljes cipzárral szabályozhatjuk, hogy mennyi levegő érje közvetlenül a testünket, ezenfelül le tudjuk venni a mezt úgy is, hogy a fejvédő rajtunk marad. A cipzár húzókája Camlock technológiával van felvértezve, mely arra szolgál, hogy ne zörögjön, rázkódjon menet közben, hanem fixen valamelyik végállásban tartja a húzókát. Három zsebet találunk a mez hátulján, amikbe a kerékpározáshoz szükséges tárgyainkat pakolhatjuk, mint pl. mobiltelefon, kulcs, müzliszelet, zselé, stb. Az egyik szélső zsebet fényvisszaverő csíkkal is ellátták, ezzel javítva láthatóságunkat az esti, éjszakai órákban. A mez alján szilikon csík akadályozza meg, hogy a ruha dereka felcsússzon, elmozduljon rajtunk. Akinek tetszik a Merida 376 GR mez, az mindenképpen olvassa el a lejjebb szereplő kerékpáros nadrágot is, mert együtt hibátlan párost alkotnak.

merida 376

Jellemzők
-Nyári rövid ujjú mez
-Coolmax Fire anyag
-Jól szellőzik
-Gyorsan szárad
-Teljes zippzár elöl
-Camlock húzóka
-Szilikon csík a derékrészen a mez felcsúszása ellen
-3 zseb hátul
-Fényvisszaverő elem a mez hátulján
Bővebb információk: http://bikefun.hu/product/mez-merida-roevid-376-gr-zoeld-feher-fekete-vegig-cipzar
Ajánlott fogyasztói ár: 16 990 Ft

Merida 376 GR nadrág

merida 376

A Merida 376 GR nadrág tökéletesen illik a fent bemutatott mezhez, együtt egy szettet alkotnak, tervezésekor a koncenpció ugyanaz volt, a nyári meleg időben hosszú távon is kényelmesen viselhető nadrág megalkotása. Alapanyagául a rendkívül rugalmas és formatartó Lycra Power-t választotta a Merida, mely észrevehetetlen viseletként kerékpározás közben végig a testünkkel fog együtt mozogni. A nadrág szárán szilikon rátétekkel megerősített széles, erős passzéval találkozhatunk, mely végig a helyén tartja a nadrág szárát, garantáltan nem fog felcsúszni. A nadrág egyik legfontosabb elembe a betét, ebből is egy minőségi darabot választott a Merida, a New Lucky Pad betét hosszabb távokon sem fog problémát okozni, akár egész napos edzéseket, túrákat is bevállalhatunk benne. Ezenfelül a 376 GR a profi versenyzők nadrágjára emlékeztet, a kantár hátulján egy zsebet találunk, ahová a versenyzők a rádiót szokták rakni (lehet, hogy a profiknak is ezt a nadrágot gyártják csak más dizájnnal? 😉 ). Akárcsak a mez, a Merida 376 GR nadrág is kitűnő választás azoknak, akik egy minőségi kerékpáros ruhadarabot szeretnének venni, ráadásul, ha még dizájnban megegyező Merida kerékpárt hajtanak akkor szinte kötelező viselet.

merida 376

Jellemzők
-Kantáros rövid nadrág
-Lycra Power alapanyag
-Elasztikus
-New Lucky Pad betét
-Erős passzé szilikon rátétekkel a szárak alján
-Rádiótartó zseb
Bővebb információk: http://bikefun.hu/product/nadrag-merida-roevid-376-green-zoeld-fekete-kantaros
Ajánlott fogyasztói ár: 19 990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo