fbpx

Közlekedő K*cs*gök – humorest bringásoknak autósoknak és gyalogosoknak

Október 11-én kiderül milyen cuvée a stand-up, a szitkom és az imprószínház elegye: jön a Közlekedő k*cs*gök című comedy show, ahol az Autósok, a Biciklisek és a Gyalogosok csapnak össze egymással sztorikkal, kvízzel és a mindennapi közlekedésből vett jelenetekkel.

Különleges előadásra készül Katona Barnabás, humorista, Braun Barna író, valamint Majorfalvi Bálint és Téglás Márton, színészek, melyben egy stand-up estbe oltott szkeccs show, egy kocsmakvíz és egy imrpószínházi előadás keveredik majd a közönség történeteivel.

Az est célja az autós-biciklis-gyalogos „gyűlöletháromszög” feloldása és az, hogy ne csak a másik, hanem a saját hülyeségünket, bénázásunkat, bunkóságunkat is ki tudjuk röhögni.

Az esten a mindennapi közlekedésből vett durva, vicces, megoldhatatlan helyzeteket elemeznek, figuráznak ki, mutatnak meg, a közönség pedig szavaz, pontokat gyűjt és a végén valamelyik csapat nyereménnyel távozik.

Fontos! Az előadók várják a közönség legparább, legviccesebb és legmeghatóbb történeteit is, hiszen az est gerincét ezek a sztorik adják majd.

Közlekedő k*cs*gök – október 11-én, 19:00-kor a Dorian’s Bar-ban (Bp. IV. Izabella u. 47.)!

Jegyek: https://tixa.hu/kozlekedo-k-cs-g-k
FB-esemény: https://www.facebook.com/events/2506182742875478

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo