fbpx

Neuzer Max és Maya 20”-os gyerek kerékpár 6-9 éves korig

Max és Maya nem valami kémregény két főszereplője, hanem egy fiúknak és lányoknak tervezett 20”-os gyerek kerékpár. Méghozzá sokféle színben. A Neuzer-nél nem viccelnek amikor a gyerekeket akarják megcélozni, hiszen tudvalevő, hogy csak a szülőket érdekli a váltó típusa, vagy a kormánycsapágy, a gyerekeket meg csak annyi, hogy „ez tetszik”.

neuzer_max_maya_20_gyerekkerekpar4

A 20”-os Maya névre keresztelt gyerekbringa váza is különbözik a Max-étól. A Maya úgynevezett „mono” vázzal rendelkezik, nagyon alacsony az átlépési magassága. Alapanyaga alumínium, a villa pedig acélból készül. 6 sebességes váltórendszerrel látták el, ami Shimano TY21-es hátsó váltóból, és az őket vezérlő RS35-ös RevoShift markolatváltóból áll.

neuzer_max_maya_20_gyerekkerekpar5

Még a duplafalú Remerx felnik festését is a bringa színvilágához igazították, sőt a bovdenházak is harmonizálnak! A gumik inkább városi aszfaltos tekerésekre vannak kitalálva, de apró mintázatukkal elboldogulnak akkor is, ha földutakon szeretné használni a gyerek. A nyereg szokatlanul alacsonyra ereszthető, így viszont biztosan jó lesz a gyereknek.

neuzer_max_maya_20_gyerekkerekpar1

Max szintén 6 sebességes TY21-es Shimano váltóval van szerelve, amit RS35-ös RevoShift markolatváltó vezényel, viszont „Y” vázas kialakítású, így középen még mindig alacsony az átlépési magasság, mégsem „női” vázas, ami azért az ilyen korú gyerekeket már visszarettenti, még ha praktikusabb is lenne a még alacsonyabb váz.

neuzer_max_maya_20_gyerekkerekpar3

Ugyan a csajok már ebben a korban is jobban adnak a megjelenésre, de a fiúknál sem kockáztatott a Neuzer, így színben minden kiegészítő, és alkatrész harmonizál.

Forgalmazó: Neuzer Kft.

Elérhetőség: MAYA és MAX

Ajánlott fogyasztói ár: 64 999 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo