fbpx

Giro d’Italia: Cadel Evans a rajtlistán, de az új videóról lemaradt…

A 2011-es Tour de France győztese, Cadel Evans a Gazzetta dello Sportnak ma bejelentette, hogy idén bevállalja a Giro-Tour duplát, vagyis indul a május 4-én, Nápolyból rajtoló Giro d’Italia-n.

„Indulok az idei Girón, és szeretném tisztázni már most, hogy nem csak „edzésként” állok rajthoz, hanem újra a legjobb formámat szeretném mutatni. Tudom, hogy sokan vannak a szkeptikusok, mert 36 éves vagyok, de ez nem zavar. Nem mondhatnám, hogy én vagyok a favorit, sokkal inkább Wiggins és Nibali, de remélem, betölthetem a sötét ló szerepét.

cadel_evans_giro

A csapatom javasolta ezt, miután a 2012-es szezon végén elkeseredtem a Tour de France-on elért hetedik helyem miatt. Most rajthoz állok a Girón és a Touron is, nem fog ártani, ha több versenynap lesz a lábaimban. Most egy edzőtábor következik, aztán a Giro del Trentino és talán a Liege-Bastogne-Liege versenyek” – nyilatkozta a BMC versenyzője, aki idén az Ománi Körversenyen jó formát, a Tirreno-Adriatico-n viszont mérsékeltebb teljesítményt mutatott.

A Gazzetta a hírrel egy időben mutatta be – és így Evans sajnos lemaradt róla – azt a promóciós videót, melyben az idei Giro d’Italia legnagyobb sztárjai, a címvédő Ryder Hesjedal, valamint Ivan Basso, Vincenzo Nibali, Bradley Wiggins és Samuel Sanchez mesélnek gyerekkorukról, hogyan kerültek kapcsolatba a kerékpárral:

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo