fbpx

Bringaexpo 2012: első benyomások

A mai napon a Hungexpo területén a B pavilonban kezdetét vette a Port.hu Bringaexpo, ahol  természetesen a Bikemaggal is találkozhatnak a kilátogatók. Benyomások az első napról:

A 6500 négyzetméteres csarnokban 60 kiállító képviseli a kerékpáros szakmát, s jó volt látni az évről-évre egyre igényesebben berendezett standokat, és a legtöbben valódi kerékpár-csemegékkel is előrukkoltak, a Bikefun standján például már 2013-as Merida modelleket is láthattunk!

Bringaexpo 2012: az első benyomások

Már a csarnokba belépve sokaknak leesett az álla, amikor a Rose standját megpillantva a két korábbi Corratec-menő, Melts András és Grósz Béla fogadta őket, az interneten rendelhető német márkát képviselve. Az igazi meglepetés azonban az árcédulákra pillantva érte a kilátogatókat, a minőségi, egyénileg konfigurálható bringák – hogy is mondjam – pusztítani fognak…

Bringaexpo 2012: az első benyomások

Persze további sportból ismert arcokkal is találkozhattunk, Nagy „Gizmo” Attila például a nevével már összeforrt Oakley mellett két kerékpármárkát is kínált, mindkettő a tengerentúlról érkezik, mindkettő fogalom a maga nemében, színesítve a hazai palettát. Mountain bike vonalon a Norco, országúton a Felt modellválasztéka látható a BikeLab standján.

Bringaexpo 2012: az első benyomások

Persze nem csak sportvonalon láthattunk érdekességeket, a már szokásos e-bike pálya még mindig az egyik legnépszerűbb attrakció, s a hagyományos városi vonalon is egyre komolyabb műszaki tartalommal töltik meg a bringákat.

Bringaexpo 2012: az első benyomások

Mi is próbáltunk valami eddig nem látható attrakcióval előrukkolni, a Bikemag standján ma és holnap a teljesítménydiagnosztikáé volt a főszerep, az edzés rovatunkból ismert Cycling Sport Center szakemberei terheléses teszteknek vetették alá a másfél órás műveletre jelentkezőket.

Bringaexpo 2012: az első benyomások

És helyet kapott standunkon egy magyar vázépítő, Szabó Dávid két bringája is, melyek vázait saját kezűleg hegeszti budapesti műhelyében. A legjobb minőségű acéllal dolgozik, és bármilyen szakág számára készít kerékpárokat Kurtz márkanév alatt.

Bringaexpo 2012: az első benyomások

Reméljük felkeltettük érdeklődéseteket, folytatás következik, még három napig!

Szöveg és fotók: Takács Tamás

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo