fbpx

BBB Cycling MaxiFold marokszerszám

Bringázás közben mindig adódhat olyan helyzet, hogy szerelnünk kell valamit vagy csak éppen meg kell húzni egy csavart, amihez praktikus társat kínál a BBB Cycling a MaxiFold marokszerszámok személyében, melyből 3 különböző modell (S, M, L) is elérhető annak függvényében, hogy kinek, mennyi és milyen funkcióra van szüksége.

BBB Cycling MaxiFold L marokszerszám

Kerékpározáshoz a belső, pumpa duó mellett a marokszerszám az egyik legfontosabb kiegészítő, amit érdemes magunkkal vinni. Kevés olyan bringás van, akivel még soha nem fordult elő, hogy meglazult egy csavar vagy éppen be kellett állítani valamit menet közben a kerékpáron. És ha nincs nálunk (marok)szerszám akkor lehet tovább sem tudunk menni vagy erősen romlik a kerékpározás élménye. A technikai problémák elég sokrétűek lehetnek, akár egy nyeregcsőbilincs csavarjának meghúzásától, a láncszakadáson keresztül, a kerék centrírozásáig bármi lehet. Ezért érdemes olyan multifunkciós marokszerszámot választani, amivel a váratlanul felmerülő problémák többsége mind megjavítható, persze a szerelési képességeinket is erősen ajánlott figyelembe venni, mert olyan feladathoz felesleges szerszámot vinni, amit nem fogunk tudni megoldani.

Természetesen marokszerszámból is erősen ajánlott minőségit venni, mert nincs is annál rosszabb, amikor a szerszám elnyalódik szerelés közben és nem tudjuk befejezni a műveletet vagy éppen egy rosszul tervezett szerszámmal nem férünk hozzá a csavarhoz (sajnos sok ilyet látni) akkor kb olyan mintha nem is lenne. A BBB Cycling termékei minden szinten a minőséget testesítik meg, marokszerszámból is garantáltan olyat kínálnak, ami gondos tervezés eredménye és garantáltan nem lesz vele probléma szerelés közben.

A BBB Cycling MaxiFold marokszerszám család 3 tagból áll, mindhárom marokszerszám tartós alumínium keretet kapott, melyben típustól függően különböző számú szerszámot találunk. Fontos megjegyezni, hogy a szerszámok normális hosszúságúak, tehát ténylegesen lehet használni őket.

A MaxiFold L rendelkezik a legtöbb funkcióval, szám szerint 18-cal, megtalálható köztük az összes fontos imbuszkulcs (2mm-től a 8mm-ig), csillagcsavarhúzó, lapos csavarhúzó, T25-ös torx kulcs, láncbontó, gumileszedő és négy féle küllőkulcs. Ezzel a szerszámmal a problémák többsége megszerelhető.
Ár: 11935ft

BBB Cycling MaxiFold M marokszerszám

Aki nem vágyik ennyi funkcióra annak ott van a MaxiFold M, ami 13 funkciót tud. Gyakorlatilag csak a láncbontó hiányzik a fontosabb funkciók közül róla, viszont cserébe kapunk egy mini kést. Az imbuszok, a torx, a csavarhúzók és a küllőkulcsok mind megtalálhatók rajta.
Ár: 10170ft

BBB Cycling MaxiFold S marokszerszám

A legkisebb testvér, a MaxiFold S csak a legszükségesebb funkciókat tudja (10 funkció), bár azt is fontos megjegyezni, hogy ezekkel a problémák legalább 90%-a megoldható és méretben és súlyban is a szerszám a legbarátibb. Megtalálható rajta az összes szükséges imbusz méret, a T25-ös torx és a csavarhúzók is.
Ár: 7785ft

További információkért kattintsatok ide.


A BBB Cycling céget 1999-ben alapította két szenvedélyes kerékpáros, Chris Koppert és Fank Moons. Egykor maguk is részt vettek kerékpáros versenyeken és profi versenyzőként megtapasztalhatták, hogy milyen alkatrészekre, kiegészítőkre van szükségük a kerékpárosoknak. Mára a BBB valódi piacvezető márkává nőtte ki magát, amely exkluzív megjelenésű termékeket gyárt és fejleszt a kerékpározás szerelmeseinek.

A BBB Cycling-nál mindenki megtalálja az igényeihez megfelelő alkatrészeket, akár profi, akár szabadidős kerékpározásról van szó. Termékeik a Tour de France, a World Cup Cross Country és a Cyclo-cross versenyek szabályainak és a profi kerékpárosok elvárásainak, igényeinek is megfelel.

A hazánkban közel 20 éve jelenlévő holland cég, minőségi bringás termékei kiváló ár-érték arányának köszönhetően a bringások kedvence. Folyamatosan törekszenek arra, hogy új és egyedi termékeket fejlesszenek és széleskörű termékkínálatot dobjanak a piacra.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo