fbpx

A Mugen Race Team Prolog Montenegróban kezdte a szezont

Montenegróban kezdte a szezont a Mugen Race Team Prolog országúti kerékpáros csapata, a kéthetes edzőtáborról röviden:

montenegro-2015-01

2015. március első napjaiban a Mugen Race Team Prolog csapata egy kéthetes montenegrói edzőtábora utazott. A teljes csapatunk 13 fő (Gáspár Ferenc, Hartmann József, Hemmert János, Kriván András, Kurilla Bence, Mogyorósi Máté, Molnár István, Nagy Bulcsú, Nagy Olivér, Pajkó András, Ruttkay Zoltán, Varga Péter és Varga Péter) vett részt az edzőtáborban.

montenegro-2015

A két hét alatt napi átlagban 100 km-t tekertünk, két edzésre osztva a napokat. Újdonság amit az idei évtől bevezettünk: a reggeli jógázások. Az időjárással óriási szerencsénk volt, ideális körülmények között 14-22°C napsütéses időben készültek versenyzőink, a tavaszi versenyekre remekül felkészítő dombos, hegyes terepeken.

mugenrace-infinity-01

Jelenleg még minden versenyző a tavalyi versenykerékpárjával érkezett, de ezen felül tesztelésre kaptunk kettő darab Mugenrace Infinity csapatkerékpárt, amit az idei versenyszezonban fognak használni kerékpárosaink. A tábor alatt az új kerékpárok minden körülmények között jól vizsgáztak. Megfelelően merevek, és az UCI által előírt tömeget közelítik. 2015. tavaszától hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek a Mugenrace Infinity kerékpárok.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo