fbpx

Topeak DeFender TX szett – SárVédelem

A Topeak újdonsága a manapság hazai körökben igen népszerű cross trekking kerékpárok használóit célozza, könnyed ám hatékony védelmet ígérve a kerék által felvert szennyeződésekkel szemben. A Topeak DeFender TX szettként kapható, tartalmazza az első és hátsó sárvédőt is.

Kialakítása révén precízen beállíthatjuk az idális kerékkövetési ívet, nem kell mást tennünk, mint az alumínim tartópálcák gyorscsatlakozóját oldani és máris lehetőségünk van helyes pozícióba állítani. 28″-os kerékmérethez passzol, s egészen 44mm széles külsőkig használható. Rögzítése elöl történhet a tárcsafékkonzolhoz vagy a villán kialakított furatokhoz, hátul pedig a nyeregvázcsőhöz tépőzárral, illetve a támvillák és láncvillák találkozásánál lévő rögzítési pontokhoz.

Belső oldala polírozott, hogy minél kevésbé tudjon megtapadni rajta a szennyeződés. Anyaga rendkívül ellenálló műanyag, így vélhetőleg a tartósságávál sem lesz gond, bár erre a Topeak jól csengő neve szintén garancia. A gyártó palettája minden felhasználási területre kínál megoldást, sőt olyan területekre is, ahová mások nem kifejezetten merészkedtek. Korábbi cikkenikből lehet tájékozódni felőlük.

 

Technikai adatok:

Anyag: ütésálló műanyag és alumínium
Súly: első 192 gramm / hátsó 245 gramm
Méretek: első 56,8 x 13,7 x 8,4 cm / hátsó 77,8 x 26,5 x 8,6cm

Ajánlott fogyasztói ára: 13 270 Forint

hazai oldal linkje, ahol üzletkeresővel megtalálhatjuk a legközelebbi Topeak kereskedőt.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo