fbpx

Mitas GAADI belső gumi

Az Eurobike Award díjat kiérdemelt GAADI belső gumi számos előnnyel kecsegtet a kerékpárosok számára. A hangsúly a praktikus használaton van, eme innovatív és szabadalmaztatott találmány a defektszerelés során gyakran fellépő problémákra kínál praktikus megoldást. A Mitas által gyártott GAADI tömlő nem gyűrű, hanem két végén zárt henger, amelyet több éven keresztül teszteltek a maximális megbízhatóság és praktikus használat szempontjából.

Mitas_GAADIA GAADI reklámarca Nick Heidfeld, akinek szájából hitelesen hangzik a mondat: “Javíts defektet olyan gyorsan, akár a Forma-1-ben!” A defektszerelést tényleg pofonegyszerű a triviális, de korábban senki által nem alkalmazott megoldással. A belsőnek itt két vége van, azaz „kígyó” kialakítású! Tehát ha belsőcserére kényszerülünk, nem kell kivenni a kereket a bringából, mindössze gumileszedővel biztosítani a hozzáférést.

Agyváltós, agydinamós, agymotoros, tehát hagyományos rögzítőanyával rendelkező kerekek esetében a GAADI használata megváltást jelent, így a gyártó elsősorban a városi közlekedésre szolgaló, illetve pedelec kerékpárokhoz ajánlja. Mindazonáltal a GAADI rendszernek minden olyan esetben létjogosultsága van, amikor a tömlő kivétele és behelyezése valamiért akadályozott vagy nehézkes.

Gondoljunk bele: többé nem szükséges 15-ös villáskulcsot cipelni magunkkal, nem kell bonyolult elfordulásgátló alátéteket, húzófejet, elektromos kábeleket vagy bowdent eltávolítani, majd helyükre tenni. És talán a legjobb, hogy a GAADI belső használatával kezünk nem lesz olajos a lánctól, amikor a vázból a kereket kiszereljük. Nagyságrendekkel rövidül a szerelési idő, egyszerűsödik a folyamat, a defekt után pedig pillanatok alatt ismét útra kelhetünk!

A GAADI már gyakorlatilag minden kerékmérethez elérhető a 20”-os gyerekbringától a trekking gépeken keresztül egészen a 29”-es MTB-ig.

Jellemzők:

  • villámgyors és egyszerű belsőgumi csere a kerék kiszerelése nélkül
  • egyedülálló termék a piacon, kizárólagos gyártója a Mitas
  • magas minőségű termék, minden egyes belsőgumi külön-külön minőség-ellenőrzésre kerül
  • 20”-as (406), 24”-es (507), 26”-os (559) és 28”-as (622/635) méretekben kapható
  • választhatóan SV, DV, FV szeleppel
  • 180 grammtól

Ajánlott fogyasztói ár (egész Európában): EUR 11,95 (vagy annak megfelelő helyi összeg).

További információ a gyártó honlapján, vagy www.facebook.com/RubenaHungary

Nem tudod, hogy jó lenne-e neked ez a külső gumi? Vannak ismeretlen kifejezések a leírásban? Ha a gumik technikai paramétereire vagy kíváncsi akkor kattints IDE, ha a megfelelő modell kiválasztásában vagy bizonytalan akkor pedig IDE!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo