fbpx

Egyedi megjelenésű SPYRAL marokszerszám kínálat 2015-ben

A kerékpározáshoz beszerezhető alkatrészek között egy marokszerszám ár/érték aránya egyszerűen felülmúlhatatlan. Évekig jól szolgál, ha szükség van rá egy út menti szerelésnél vagy indulás előtt gyors beállításnál, a szerény anyagi befektetés azonnal megtérül. A kerékpáros kiegészítők honi specialista márkájaként a Spyral számos zsebszerszámot kínál, de nem hiányozhatnak a széles palettáról az otthoni szereléshez és rendszeres karbantartáshoz tervezett eszközök sem.

imagesTehát akár terepen kerékpározol, akár közutakon, elengedhetetlen egy zsebben lapuló szerszámkészlet, amely a szokásos imbuszkulcsok mellett küllő vagy akár láncszereléshez is alkalmas. Így a meghibásodások döntő része esetén nem lesz szükség se külső, se telefonos segítségre!

spyral_szerszam_12A SPYR WOOD 12 esetében 3000 forint ráfordítással beszerezhetünk egy valóban egyedi megjelenésű, részben rózsafából készült testtel rendelkező, hőkezelt, nikkelezett CRO-MO alapanyagból igényesen előállított marokszerszám-modellt, amely a legtöbb útközben felmerülő kerékpár-szerelési feladattal könnyedén megbirkózik. Az egyedi megjelenésű, 12-funkciós multifunkciós modell a leggyakrabban előforduló hibák megjavításához majdnem minden eszközzel rendelkezik. Megtalálod benne a 2/2,5/3/4/5/6 mm-es imbuszkulcsokat, a lapos és a keresztfejű csavarhúzót, 2-féle küllőkulcsot, a sörnyitót és a dugóhúzót (!) is. Ehhez képest a tömege sem vészes, mindössze 145 gramm, versenyeken, maratonokon is a ott lapulhat a zseb mélyén. Megjelenése rendkívül tetszetős, a fával borított acéltestét markolva öröm használni – de ha egy mód van rá, útközben ne legyen rá szükség!

Ajánlott fogyasztói ár: 3000 Ft.

[divider scroll_text=”SPYR WOOD 11″]

spyral_szerszam_11
Kissé még inkább kerékpár-specifikus, a mi szempontunkból mindenképpen profibb SPYR WOOD modell a 11-funkciós változat, amely a dugóhúzót és a sörnyitót az út menti szerelésekhez hasznosabb láncbontóra és Torx-kulcsra cseréli, 1000 forint ártöbblet mellett. A marokszerszám láncbontója egész jól használható, ami ritka az ilyen “zsebszerszámok” esetében. Szerintünk nem kötünk rossz kompromisszumot, és a 204 grammos tömeg is bőven elfogadható, főképpen, hogy a megjelenése ugyancsak egyedi, fából készült burkolatot kap.

Ajánlott fogyasztói ár: 4000 Ft.

[divider scroll_text=”SPYR WOOD 8″]

spyral_szerszam_8Ha tényleg csak a legalapvetőbb funkciókra van szükség, akkor a 8-funkciós zsebben vagy nyeregtáskában lapuló „faszerszámnál” jobb választás nincs – a vételár és az alacsony tömeg pedig ugyancsak vonzó lehet a SPYR WOOD 8 esetében. Megtalálod benne a 2/2,5/3/4/5/6 mm-es imbuszkulcsokat, a lapos és a keresztfejű csavarhúzót úgyszintén. Tömege mindössze 129 gramm, versenyeken, maratonokon sem nagy teher, ha ott lapul a zseb mélyén. Megjelenése ennek a változatnak is rendkívül tetszetős, a faborítású szerszámtestet öröm használni.

Ajánlott fogyasztói ár: 2100 Ft.
[divider scroll_text=”SPYR WOOD 10″]

spyral_szerszam_10Egy újabb zsebszerszám-változat is rendelkezésre áll, amelynek ugyancsak örülünk, hisz a számos variáció közül kiválasztható a számunkra, kerékpárunkhoz, szakágunkhoz, stílusunkhoz leginkább megfelelő. Ez a SPYR WOOD modell 10-funkciós, de a 2/2,5/3/4/5/6 mm-es imbuszkulcsokat, a lapos és a keresztfejű csavarhúzót, a Torx-kulcsot egy 8 mm-es imbuszkulcs egészíti ki, amely a például a hajtókar vagy a pedál rögzítésére vagy kioldására ad lehetőséget. Tömege mindössze 138 gramm, megjelenése a hazai alkatrészpiacon semmihez sem hasonlítható!

Ajánlott fogyasztói ár: 2700 Ft.

spyral_szerszam_lancÉs hogy a műhelyszerszámok közül is mutassunk ízelítőt, a Spyral WOOD sorozatban szerepel láncostor, amely a hátsó lánckeréksor le- és felszerelését teszi lehetővé. A 4 mm-es CRO-MO alapanyag garancia a tartósságra és a stabilitásra, a bambuszborítású markolat pedig a kényelmet és az esztétikai élményt hivatott fokozni.

Ajánlott fogyasztói ár: 5400 Ft.

Keresd a SPYRAL termékeket kerékpár-kereskedésekben!

További információ a forgalmazó honlapján.

images

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo