fbpx

SZEMÜVEG ÚJDONSÁGOK EGYENESEN OLASZORSZÁGBÓL

Bár még csak ősz van, de érkeznek a 2020-as újdonságok, így a Rudy Project kínálatában is, melyekből már több elérhető a forgalmazó bemutatótermében és weboldalán is!

A több mint 30 éves gyártó új termékei is az eddig megszokott minőséget, funkcionalitást és hosszútávon használhatóságot kínálják majd – továbbra is olaszországi gyártásban készülve!

Nézzük az újdonságokat:

KEYBLADE

A Keyblade szemüveg még magasabb szintre emeli az eddig is a Rudy Project szemüvegekre jellemző kiváló kényelmi szintet: kombinálták az egyedülálló, saját fejlesztésű Vent Controller (lencsékbe és a keret elejébe integrált szellőzőnyílások) és a Vertical Power Flow (a keret felső területébe integrált szellőzőnyílások) szellőzési rendszereiket, így megalkotva a valaha volt leghatékonyabb szellőzést – biztosítva a tökéletes párásodásmentességet és a mindig komfortos érzetet. A személyre szabható, könnyen arcra alakítható orrnyereg és szárvégek, az ultrakönnyű és rendkívül erős Grilamid keret, valamint a prémium minőségű lencsék pedig tovább növelik a kényelmedet és a szemvédelmedet! Természetesen ez a modelljük is több módon is dioptriázható!

További részletek a Keyblade szemüvegről itt, a forgalmazó oldalán.

PROPULSE

Hosszú és intenzív, professzionális futók bevonásával zajló tesztelések és fejlesztések után készítették el a teljesen új, kifejezetten futók számára készített szemüveget, a Propulse modellt. Az ultrakönnyű keret, valamint a teljesen fejet körbefogó geometria révén tökéletes és természetes hatású illeszkedést nyújt mindennemű zavaró- vagy a fejünkre ható kényelmetlen nyomás nélkül. A személyre szabható, állítható orrnyereg, valamint szárvégek, és az azokon levő Hi-Grip nedvességre is tapadó gumírozások révén pedig utolérhetetlen stabil archoz illeszkedést kapunk! Ahogy megszokhattuk már, ez a Rudy Project szemüveg is több módon dioptriázható!

További részletek a Propulse szemüvegről itt, a forgalmazó oldalán.

SPINAIR 59

Stílusos, vérbeli Italian Design napszemüveg, mely azoknak lett tervezve, akik elegáns, de teljesítmény-orientált szemüveget keresnek a hétköznapokra. A hagyományos napszemüvegektől eltérően a Spinair-modellek a hétköznapi felhasználás mellett alkalmasak könnyed sportolásra is, hiszen a keret rugalmas és erős alapanyagból készült, valamint nedvességre is tapadó gumírozások találhatók a szárvégeken és az orrnyergen. Dioptriázható!

További részletek a Spinair szemüvegekről itt, a forgalmazó oldalán.

SKYTRAIL

A klasszikus aviator/pilóta napszemüvegekből inspirálva, az eleganciát és a teljesítményt ötvözve alkották meg a Skytrail modellt. A stílusos fém kereten megtalálható az állítható szárvég-és orrnyereg technológia, így a nedvességre is tapadó gumírozásokkal együtt tökéletes komfortot nyújt. A keret alján található, igény esetén eltávolítható bumper pedig extra védelmet és vagány megjelenést biztosít.

További részletek a Skytrail szemüvegről itt, a forgalmazó oldalán.

STEP

Dioptriás keret, sportos génekkel. Méltán népszerű a Rudy Project Intuition dioptriáskeret, hiszen tulajdonságai révén (könnyű, erős és rugalmas keret, nedvességre is tapadó gumírozások, arcra alakítható szárvégek) kiemelkedik az üzletekben elérhető egyéb keretek közül. Ezen modell mellé érkezik a Step keret, mely tovább bővíti a Rudy Project hétköznapi viseletre tervezett, de akár könnyed aktivitás során is kényelmes és biztonságos keretek kínálatát. Két formában érhető el.

További részletek a Step keretekről itt, a forgalmazó oldalán.

 

A gyártó továbbra is 2 év garanciát biztosít szemüvegeire, illetve széleskörű supportot, így például megfelelő alkatrész utánpótlást, technikai segítséget.

Minden Rudy Project terméket, illetve azok technikai hátterét megtaláljátok a www.rudyproject.hu oldalon, illetve a forgalmazó bemutatótermében (1138 Budapest, Népfürdő u. 35.)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo