fbpx

Sisak újdonságok egyenesen Olaszországból

Nem olyan rég mutattuk be a Rudy Project 2020-as szemüveg újdonságait, most pedig íme a következő szezon sisak újdonságai, melyek többsége már több elérhető a forgalmazó bemutatótermében és weboldalán is!

Számos nemzetközi szabványnak megfelelőség, fejlett InMold-héjszerkezetek, cserélhető szivacsozások, racsnis tarkórögzítések jellemzik a több mint 30 éves gyártó új termékeit is, az eddig megszokott minőségben.


VENGER

A Venger modell úgy lett tervezve, hogy kerékpáros kalandok során is ideális komfortot és biztonságot nyújtson viselője számára. Ezért lett a sisak könnyű, kiválóan szellőző, és a tripla InMold “X-Kross” konstrukciónak köszönhetően rendkívül biztonságos – és mindezek mellett vagány, stílusos kinézetű.

További részletek a modellről itt.VENGER CROSS

A Venger elérhető alternatív változatban is – Venger Cross néven. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik ezen kivitel is, annyi különbséggel, hogy a mountain bike és gravel felhasználások során előnyösebb napellenzőt is megkapta a sisak.

További részletek a modellről itt.PROTERA PLUS

A Rudy Project első, kifejezetten Am/Trail/Enduro terepkerékpározásra tervezett sisakjának új generációja a PROTERA PLUS. Az eredeti modellhez további két komfort növelő tulajdonságot adtak: a goggle szemüvegpánt-rögzítő, és a szélesebb, állítható visor. A sisakban tökéletes összhangban van a könnyű súly, a kiváló komfort, a vagány stílus, és az extra fejvédelem.

További részletek a modellről itt.

 

 

THE WING

A Rudy Project igen gazdag sisak történelmének legújabb, forradalmi fejezete a The Wing modell. Intenzív szélcsatornás tesztek, számítógépes áramlástani szimulációk (Computational Fluid Dynamics – CFD) és sokrétű mérnöki fejlesztések során, a neves Swiss Side céggel karöltve, triatlon és országúti kerékpáros bajnokok segítségével lett kifejlesztve a modell, mely számos kerékpáros üléspozíció mellett is kompromisszummentes, eddig soha nem tapasztalt teljesítményt és komfortot nyújt!

További részletek a modellről itt.A Rudy Project sisak kínálatról, illetve az alkalmazott technológiákról bővebben itt olvashatsz.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo